Deze vibrator kun je voor het grootste genot zelf programmeren

Als jij op zoek bent naar een mooi en goed sexspeeltje is het aanbod eigenlijk veel te groot. Toch is je keuze nog vrij beperkt. Tenzij je voor het extreme werk gaat zoals zweepjes en dergelijke heb je eigenlijk alleen de keuze uit vibreren of niet vibreren. En de sexspeeltjes die vibreren hebben vaak maar een paar verschillende standen en that’s it. Niet erg interessant dus. Comingle is producent van sexspeeltjes en zij hebben een dildo ontwikkeld met een Arduino board erin, waardoor ze gelijk onze aandacht hebben. Want wat doet dit vernuftige open-source computerplatform in een speeltje van siliconen? Dit Arduino board geeft je de vrijheid om zelf je vibrator te programmeren.

Vibrator te programmeren

De MOD is dus een vibrator waar je zelf programma’s voor kunt schrijven die je vervolgens kunt delen met andere MOD gebruikers. De programma’s die je kunt schrijven besturen verschillende sensoren die vervolgens weer bepalen hoe de vibrator moet vibreren. Zo kun je de MOD laten vibreren op muziek, bewegingen, je hartslag en veel meer. Hoe creatiever je bent hoe meer mogelijkheden je met de MOD hebt. Uiteindelijk doet-ie natuurlijk niet veel meer dan vibreren, maar nu heb je wel een oneindig aantal standen in plaats van alleen langzaam, gemiddeld of snel. Overigens kun je de MOD ook besturen met een afstandsbediening die de Nunchuck wordt genoemd.

De MOD is ontzettend innovatief en dat is bewezen doordat-ie in 2014 een Golden Kleene heeft gewonnen. Dit is een prijs die Arse Elektronika uitreikt voor het meest innovatieve sexspeeltje. Ben jij handig met de computer en wil je checken wat je allemaal met de MOD kunt doen? Voor 51,14 euro krijg je het ‘Dilduino’ board en de losse vibrator motors waarmee je zelf kunt knutselen. Als je de vibrator ook wilt ben je 135,52 euro kwijt en dan krijg je er een paar sensoren bij. Wil je hetzelfde pakket maar met meer sensoren, dan ben je 169,61 euro kwijt. Als je echt van plan bent om geld te besteden kun je deze vibrator steunen voor 34.092 euro. Je krijgt van de makers dan een dildo pakket voor jou en je vrienden en deze mag je uitproberen tijdens een vlucht met een privéjet. Je kunt de MOD hier bestellen.

Reageer op artikel:
Deze vibrator kun je voor het grootste genot zelf programmeren
Sluiten