Rutger Houweling
Rutger Houweling Apple 13 feb 2013

Deze vijf cases geven je iPhone 5 super power

Er zijn al een tal van leuke iPhone cases op de markt. De meeste zien er nice uit en soms beschermt het een beetje, maar verder kun je er niet veel mee. Met deze vijf cases transformeer je de iPhone 5 tot een superheld en heb je er ook nog eens iets aan. Check it out!

De Lunatik Taktik Extreme

Een iPhone is altijd gevoelig, maar met deze sterke en stoere iPhone 5 case hoef je je geen zorgen meer te maken. Deze hoes omhuld je iPhone met een Gorilla Glass Impact lens, hoge randen van 9mm, verzegelde poorten en beschikt over water en stof bestendige membranen. De case is ook voorzien van een veilige schroefdop en is hier te bestellen voor zo’n 94 euro. Hiermee blijft je iPhone sowieso nog heel na de kampioenschappen telefoonwerpen.

De mCAMLITE

Filmen met je iPhone 5. Dat kan natuurlijk nu al, maar met deze case zijn je video’s van een stuk betere kwaliteit. Dankzij de macro- en groothoeklens, een 180 graden externe microfoon voor video en een statief maakt deze aluminum behuizing geweldige foto’s en filmpjes. Met die foto’s ben je een echte baas op Instagram. De case is te koop voor minder dan honderd euro en is hier te bestellen.

The Survivor + Catalyst Waterproof Case

Wil je graag vette shots maken onderwater? Tover je iPhone 5 om in een onderwatercamera met deze The Survivor + Catalyst Waterproof Case die tot wel drie meter diepte kan. Nu kan je overal muziek luisteren, foto’s of filmpjes maken en zelfs bellen in het water is mogelijk. Voor zestig euro is-ie hier te koop.

Expansys Bluetooth keyboard case

Veel typen gaat niet zo snel met het touchscreen toetsenbord van de iPhone. Met deze mini bluetooth keyboard is het geen probleem meer. Presentaties of verslagen kun je nu gemakkelijk onderweg typen. Op de site kun je hem bestellen voor iets meer dan veertig euro.

De Snap Case

Ken je ze nog? De armbandjes van metaal die je om je pols kon klikken en vroeger helemaal in waren op het schoolplein. Deze techniek is nu gebruikt voor de Snap Case. Door erop te drukken rolt het stukje aluminum eruit zodat je je iPhone gemakkelijk kan neerzetten om bijvoorbeeld een film te kijken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hier te bestellen voor minder dan dertig euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze vijf cases geven je iPhone 5 super power
Sluiten