Jelle van Es
Jelle van Es Games 17 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze week kun je alvast Resident Evil 3 beleven

Goed, het land zit voorlopig thuis en dan moet je manieren vinden om enerzijds je werk te doen en anderzijds entertainment te vinden. Gelukkig komen er op het gebied van gaming een aantal topgames uit. En heb je daarnaast ook de mogelijkheid om alvast Resident Evil 3 te beleven.

Want uitgever Capcom heeft laten weten dat je op 19 maart aan de slag kunt gaan met de demo voor Resident Evil 3. Deze verschijnt dan zowel op de pc, PlayStation 4 als Xbox One.

Aan de slag met de Resident Evil 3-demo

In de Resident Evil 3-demo ga je aan de slag met Jill Valentine, die samen met Carlos Oliveira er voor probeert te zorgen dat de burgers in Raccoon City op een veilige manier de stad kunnen verlaten. Dit omdat er een zombie-uitbraak gaande is met alle gevolgen van dien. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ze ook nog geconfronteerd met het gevaarlijke monster Nemesis, die zo nu en dan op duikt en het op haar heeft voorzien.

Wanneer je de game op de Xbox One wil spelen, dan kun je al om 5 uur in de ochtend met de Resident Evil 3-demo aan de slag. Wanneer je hem wilt gaan spelen op de pc of de PlayStation 4, dan moet je nog iets langer wachten, want daarvoor verschijnt hij pas om 18 uur in de avond op. In de demo hoef je overigens niet bang te zijn dat je te maken hebt met een bepaalde tijdslimiet. Je kunt de demo ook meerdere malen gaan spelen. Tevens is er een zogenaamde Mr. Charlie scavenger hunt. Daarin moet je proberen om de twintig Mr. Charlie beeldjes te vinden en deze kapot te schieten, terwijl je ook nog eens achterna wordt gezeten door Nemesis.

Lukt het jou al deze beeldjes te vinden? (Afbeelding: Capcom)

Naast de Resident Evil 3-demo heeft Capcom laten weten dat er ook ene beta komt voor Resident Evil Resistance, de multiplayermodus van de game. In een 4 tegen 1 setting neem je het dan tegen elkaar op. De open beta daarvan begint op 27 maart. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze week kun je alvast Resident Evil 3 beleven
Sluiten