Deze week scoor je extra veel geld in GTA Online

In de wereld van GTA Online valt altijd veel te beleven. Er zijn wekelijks nieuwe dingen om mee aan de slag te gaan. En om de zoveel tijd heb je extra uitdagingen om mee aan de slag te gaan. Deze week draait het voornamelijk om de Survival Jobs. Daar kun je nu tijdelijk extra veel GTA$ gaan scoren.

Extra veel GTA$ in GTA Online

De Survival Jobs leveren nu drie keer zoveel GTA$ op in vergelijking met normaal. Deze actie loopt tot en met 8 mei, wanneer alles weer normaal gaat. Kom samen met je crew in een van de 9 Survival maps, beschikbaar in het Jobs-menu, en probeer 10 rondes-lang je vijanden van de kaart te vegen. Tussen elke ronde krijgen jij en je crew een lading nieuwe wapens. Wanneer je alle 10 rondes overleefd krijg je elk een flinke beloning.

GTA Online

Hoewel dit de grote update is, is er daarnaast ook nog wat meer wat tijdelijk in de spotlight staat. Zo zijn er drie nieuwe missies aan Simeon Yetarian’s Premium Deluxe Repo Work toegevoegd in GTA Online. Help meneer Yetarian een aantal high-end voertuigen te bevrijden, breng ze terug naar hun rechtmatige eigenaars en verdien Dubbele GTA$ en RP in alle Premium Deluxe Repo Work.

Tot slot zijn er ook weer een paar premium races, waar je extra veel geld in kunt verdienen. Je kunt meedoen aan een Premium Race via de Quick Job App op je in-game telefoon, of via de gele corona bij Legion Square. Leg GTA$20K in om tegen zeven andere racers mee te dingen voor de eerste plek, welke GTA$100K oplevert, terwijl degene die op de 2e en 3e plaats eindigen GTA$30K en GTA$20K ontvangen.

2 mei: At the Races (alleen voor Off-Road)
3 – 6 mei: Senora Freeway (alleen voor Super cars)
7 – 8 mei: Muscle In (alleen voor Muscle cars)

GTA Online

Kortom, genoeg weer te doen in de wereld van GTA Online. Meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Deze week scoor je extra veel geld in GTA Online
Sluiten