Jelle van Es
Jelle van Es Tech 4 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze zelfrijdende hotelkamer is geniaal bedacht

Het is soms behoorlijk vermoeiend om in het drukke verkeer van A naar B te komen. Soms sta je wel een uur in de file terwijl je bij een afspraak moet staan. Het zijn dit soort momenten dat je denkt dat je ook nog lekker in je bed had kunnen blijven liggen. Nou, wellicht dat dat in de toekomst kan. Met het idee van zelfrijdende auto’s bedacht Steve Lee van Aprilli Design Studio in Los Angeles de zelfrijdende hotelkamer. Een voertuig dat twee dingen met elkaar combineert.

De zelfrijdende hotelkamer

De zelfrijdende hotelkamer wordt door het bedrijf overigens de Autonomous Travel Suite genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden is het een zelfrijdende auto die je de luxe van een hotelkamer geeft. Het gaat om een elektrisch aangedreven auto die je thuis kan oppikken en vervolgens naar je favoriete bestemming brengt. Terwijl je zo rond rijdt, kun je alles doen wat je in een hotelkamer ook kunt doen. Zo is de wagen voorzien van een kleine douchecabine, kun je op het bed nog even een tukkie doen voordat je aan de slag moet gaan en is er een werktafel om de laatste voorstellen nog even door te nemen.

zelfrijdende hotelkamer

Mocht je liever wat privacy willen hebben, dan kun je je ramen laten blinderen, zodat van de buitenkant niemand ziet wat je doet. Mocht je met je zelfrijdende hotelkamer daadwerkelijk naar een hotel gaan waar de wagen bij hoort, dan koppelt de wagen zich daar automatisch aan en kun je vanaf daar gebruik maken van de gewone hotelkamer.

zelfrijdende hotelkamer

Uiteraard duurt het nog een aantal jaar voordat dit concept daadwerkelijk de realiteit wordt en dan moeten we alsnog zien of het echt gaat werken. Zo lijkt de wagen nogal groot en is het maar de vraag hoeveel zo’n ritje gaat kosten. Maar op papier is het zeker tof.

zelfrijdende hotelkamer

Meer over zelfrijdende auto’s vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze zelfrijdende hotelkamer is geniaal bedacht
Sluiten