Deze zeven filmklassiekers kun je dit weekend kijken op Netflix

Hoera, het is bijna weekend! Dat betekent dat je weer ongegeneerd kunt Netflixen in je joggingbroek. Wij zetten zeven klassiekers op een rijtje die je kunt bingen!

Borat komt vandaag uit Amazon Prime Video. Daar heb jij als Netflix-abonnee natuurlijk helemaal niets aan. Gelukkig is er dit weekend nog veel meer te zien en zeker op de rode N. Wij zetten het speciaal voor jou op een rij.

Dit weekend op Netflix

Dit weekend is er genoeg het kijken waard op Netflix. In ons lijstje zie je aantal perfecte klassiekers om dit grijze weer door te komen. Zet je maar schrap voor Julia Roberts, Quentin Tarantino en Mr. Bean!

Inglourious Basterds

Laten we het weekend aftrappen met Inglourious Basterds. Deze klassieker van Quentin Tarantino staat nu voor de zoveelste op Netflix en als je ‘m nog steeds gemist hebt, moet je hem zeker checken. Het gaat over een groep jonge Joodse soldaten die het snode plan hebben om Hitler te vermoorden. Ondertussen zien we ook het verhaal van Shosanna Dreyfus die ziet hoor haar familie wordt vermoord door de Duitsters.

Over the Moon

Over The Moon is niet zomaar een film, het is het plan van Netflix om te concurreren met Disney. In de film zie je een meisje dat van plan is om met een raket naar de maan te gaan. Bijzonder is dat de film gemaakt is door Disney-legende Glen Keane. Onze collega’s van Manners doken dieper in de concurrentie tussen Netflix en Disney.

Mr. Bean’s Holiday

Wat is er nu beter dan tijdens deze tijden even goed te kunnen lachen. Gelukkig kan dat op Netflix met Rowan Atkinson. Zijn klassieker Mr. Bean’s Holiday is nu te zien. Dit keer wordt het druilige Londen verruild voor het prachtige Frankrijk. Wat voor bizarre avonturen gaat hij nu weer beleven?

Notting Hill

Tijd voor nog een typische feel-good-film op Netflix: Notting Hill. Natuurlijk heb je die al lang gezien, maar wat is nu beter om deze klassieker nog eens te kijken. Gezellig met een wijntje en kaasplankje erbij is het een goede start voor een geweldige avond met je vriendin!

American Gangster

Is Nothing Hill te soft voor je? Probeer dan eens American Gangster op Netflix. Denzel Washington speelt daarin drugskoning Frank Lucas. Hij kan met behulp van het leger goedkoop drugs Amerika in smokkelen. Zijn imperium wankelt echter wanneer Russell Crow die een politieagent speelt, daarachter lijkt te komen.

Wanted

En nog meer actie zie je in Wanted. Dit is een verfilming van de gelijknamige strip zien we Wesley, een depressieve kantoorklerk die een bijzondere carrièreswitch plant. Hij wil seriemoordenaar worden. Daarin blijkt hij succesvol te zijn, want hij wordt toegelaten tot een geheime groep huurmoordenaars.

Doom

Laten we ons lijstje afsluiten met nog een lekkere lege actiefilm: Doom. Het is de Ideale film op Netflix om even lekker hersenloos een avondje af te sluiten. Het is de verfilming van de klassieke game met de hoofdrol voor wie anders dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Reageer op artikel:
Deze zeven filmklassiekers kun je dit weekend kijken op Netflix
Sluiten