Diablo III komt wellicht naar de Nintendo Switch

De game Diablo III kwam een paar jaar geleden uit op de pc, waar de game hoge ogen wist te gooien, maar nooit dezelfde status als de eerste twee games wist te halen. Vervolgens bracht uitgever Blizzard de game naar de consoles, die verrassend goed speelde met een controller. Ook was het mogelijk om makkelijk met vrienden te spelen via drop in-drop out. En nu kan het zomaar zo zijn dat we Diablo III straks ook op de Nintendo Switch kunnen spelen.

Diablo III op de Nintendo Switch

Het is misschien een beetje een longshot om die bewering te maken en wellicht is het wishful thinking dat Diablo III de stap maakt naar de Nintendo Switch, maar via een post op Twitter heeft Blizzard ons wel het idee gegeven dat de game naar de Nintendo Switch komt. Het gaat om de onderstaande Tweet, waarin de uitgever met de beschrijving van Sweet Dreams een klein video plaatst.

Wat we zien is een kort videootje waar een Diablo-personage als lichtje in het stopcontact zit. Vervolgens gaat dat lichtje aan en uit via een lichtknop, in de Verenigde Staten een switch genoemd. Dus Diablo III wordt aan en uit geswitcht, wat je dus kunt interpreteren dat Diablo III naar de Nintendo Switch komt. Officieel is er dus echter niks aangekondigd en het zou de eerste game zijn die Blizzard naar de spelcomputer van Nintendo zou brengen, maar gek zou het niet zijn. Met games als Doom en Outlast heeft de spelcomputer al een aantal games voor de oudere gamer en Diablo III is nou niet echt een game die hoge systeemeisen heeft. Je kon de game immers al spelen op de vorige generatie consoles.

Dus hopelijk wordt de game snel aangekondigd. En als het even kan, mag Overwatch dan ook snel de overstap maken.

Reageer op artikel:
Diablo III komt wellicht naar de Nintendo Switch
Sluiten