Dialga is de nieuwste raid-boss in Pokémon Go

De maand februari was een maand waarin er in Pokémon Go van alles en nog wat gebeurde. We hadden een community day, we hadden speciale evenementen, we hadden speciale Raid-mogelijkheden en ook nog eens Pokémon Day. Waarschijnlijk gaat het aankomende maand iets rustiger zijn in Pokémon Go. Wel kun je vanaf nu een nieuwe speciale Pokémon vangen in de vorm van Dialga, de nieuwe sterkste Raid-boss van dit moment.

Dialga in Pokémon Go

Dialga kan nu opduiken in de 5-sterren eieren en kan alleen verslagen worden als je met meerdere spelers tegelijkertijd de strijd aan gaat. Dialga is een combinatie tussen een Steel- en een Dragon-type en is zodoende behoorlijk lastig om te verslaan. Ook helpt het niet dat het beestje over een berg aan HP beschikt en natuurlijk sterke aanvallen uitvoert. Om hem te verslaan is het verstandig om gebruik te maken van Fighting- en Ground-Pokémon te gaan gebruiken.

Dialga

Dialga is de opvolger van Palkia die momenteel even pauze krijgt. Dialga is voorlopig nog wel een tijdje te vinden in de game. Hij is tot en met 28 maart te krijgen en wordt daarna weer opgevolgd door een nieuwe Pokémon. Met Dialga wordt het trio van Palkia, Giratina en Dialga voltooid en heb je dus hopelijk je collectie voltooid. Het zou goed kunnen dat er na 28 maart nog een periode komt waarbij je ze tijdelijk alle drie in een Raid gaat vinden, maar dat is natuurlijk nog even afwachten.

Wil je meer lezen over de wereld Pokémon Go? Bezoek dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Dialga is de nieuwste raid-boss in Pokémon Go
Sluiten