Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 11 dec 2017

Dikke animatiefilm voor 2018: Spider-Man: Into the Spider-Verse

Als je aan Spider-Man denkt, dan gaan de gedachten waarschijnlijk uit naar een combinatie tussen de Marvel-comics en de films, waarin de held schittert. In 2018 krijgen we naast de nieuwe Avengers-film waarin de traditionele Spider-Man schittert ook een andere Spider-Man: Miles Morales in Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse is een nieuwe animatiefilm die gemaakt wordt door Sony Pictures. Phil Lord en Christopher Miller, die eerder samenwerkten bij films als 21 Jump Street en The Lego Movie zijn verantwoordelijk voor de nieuwe film.

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Spider-Man: Into the Spider-Verse is gebaseerd op de verschillende Ultimate Marvel-comics, waarin de oude Spider-Man, Peter Parker is overleden. In dit universum kunnen er meerdere Spider-Man’s zijn, waaronder Miles Morales. Een Latino-jongen uit Brooklyn die het opneemt tegen het kwaad.

Volgend jaar rond de kerst moet de film in de bioscoop gaan draaien. Check ook onze review van Justice League, en ontdek of 4D-bioscopen echt de moeite waard zijn.

Reageer op artikel:
Dikke animatiefilm voor 2018: Spider-Man: Into the Spider-Verse
Sluiten