Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 21 jun 2019

Dikke deal: PlayStation Hits Collection in prijs verlaagd!

Wij houden regelmatig in de gaten wanneer er goede aanbiedingen zijn op het gebied van games. op die manier kun je soms al een maand na de release van een game hem scoren met een dikke korting. Soms grijp je mis en moet je wachten tot een nieuwe kans. Op het gebied van de PS4 heb je echter de zogenaamde PlayStation Hits Collection-lijn. Dat zijn toffe games die al een tijdje uit zijn, maar die je voor een prikkie kunt scoren. Daar zijn nu een paar topgames aan toegevoegd.

Dikke games toegevoegd aan de PlayStation Hits Collection PS4-lijn

Het gaat om de games Horizon Zero Dawn: Complete Edition, Nioh, Resident Evil 7, God of War 3 Remastered en Friday the 13th. Op 28 juni worden zij toegevoegd aan de PlayStation Hits Collection op de PS4. Dat betekent dat je ze vanaf dat moment voor 19,99 euro kunt kopen. Of nog lager wanneer een winkel met de prijzen gaat stunten.

Uit deze line-up zijn voornamelijk Horizon Zero Dawn: Complete Edition en Resident Evil 7 twee absolute must-haves voor de PS4. Nioh is ook zeer tof, maar wel pittig. God of War 3 Remastered is zoals de naam al zegt een remaster van de game die op de PS3 verscheen. Wanneer je eerst God of War (de reboot van de reeks) hebt gespeeld, dan is de game wel wat verouderd. En Friday the 13th is een game waarvan ik niet helemaal snap waarom hij aan de lijn is toegevoegd.

Naast de nieuwe games die worden toegevoegd aan de lijn, heeft Sony ook een nieuwe PS4-bundel onthuld. het gaat om een bundel die bestaat uit een Jet Black 1 TB PlayStation 4 Slim spelcomputer met een bijbehorende controller. De game wordt geleverd met de games Horizon Zero Dawn: Complete Edition, The Last of Us Remastered en Uncharted 4: A Thief’s End. Kortom, drie absolute topgames. Op die manier is het een ideale bundel voor hen die nog geen PlayStation 4 in huis hebben. Hoeveel de bundel gaat kosten en wanneer hij uitkomt, dat is nog niet bekend.

Wil je meer lezen over de PS4? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dikke deal: PlayStation Hits Collection in prijs verlaagd!
Sluiten