Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 8 aug 2017

Deze slimme deurbel belt je op als er iemand voor de deur staat

Voor mensen die graag een slimme deurbel willen zonder te veel ingewikkelde poespas is de Ding deurbel de ideale oplossing. Hiermee weet je precies wie er voor de deur staat, zonder dat je telkens hals over kop naar de deur hoeft te rennen. Het voordeel van Ding is dat de makers het apparaat met opzet simpel hebben gehouden om dikke gebruikershandleidingen en onnodige complexiteit te voorkomen.

Ding deurbel

Ding: deurbel, speaker en app

Het Ding systeem werkt via wifi met een deurbel, een fysieke mobiele speaker en de bijbehorende app. Wanneer iemand op de deurbel drukt, gaat de speaker af en kun je via de app met de persoon die voor de deur staat praten. Mocht je een hekel hebben aan het geluid van een deurbel, is het ook mogelijk het apparaat zo in te stellen dat je via de app wordt opgebeld op het moment dat iemand op de deurbel drukt. Op deze manier hoef je ook niet altijd in de buurt van de speaker te zijn.

Ding deurbel

Elegant design met customize mogelijkheden

De deurbel zelf komt in een slank design, dat (als het goed is) op de meeste deurlijsten zal passen. De kleur van de knop is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd wel iets vindt dat mooi staat bij de voordeur. De makers van Ding zijn zelfs ook bezig met een limited edition uitvoering met een extra luxe knop van messing.  

Ook over het design van de speaker hebben de makers goed nagedacht. De speaker kan of los ergens neergelegd worden of opgehangen worden aan de muur. Om zo goed mogelijk bij het interieur te passen komt de speaker in een afwerking van stof, waarbij je uit verschillende textielsoorten kunt kiezen.

Ding deurbel

Beheer je slimme deurbel via de app

Zoals gezegd kun je via de app op je smartphone praten met degene die voor de deur staat. Ook is het in de app mogelijk de slimme deurbel op bepaalde tijdstippen uit te schakelen, zodat je niet gestoord wordt. Daarnaast kun je het volume van de speaker instellen en het gebruik van de deurbel monitoren.

Ding deurbel

Bestellen via Indiegogo

Als jij ook geen zin hebt in teveel ingewikkeldheden maar wel graag vanuit je bed met mensen voor de deur wil praten, kun je je eigen Ding deurbel bemachtigen via Indiegogo. Voor 139 dollar krijg je de speciale houtskool uitvoering en voor 149 dollar een Ding met een luxe messing deurbel knop.

Wie niet vies is van wat meer complexiteit en extra features, zoals video mogelijkheden, heeft behoorlijk wat opties wat betreft slimme deurbellen. Deze vijf slimme deurbellen zij misschien net wat ingewikkelder dan Ding, maar laten je ook daadwerkelijk zien wie er op de stoep staat.

Reageer op artikel:
Deze slimme deurbel belt je op als er iemand voor de deur staat
Sluiten