Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 29 okt 2020

Dit zijn de nieuwe releases van Amazon Prime Video in november

Er komt een nieuwe maand aan en dat betekent ook dat de streamingdiensten met nieuwe producties komen, zo ook Amazon Prime Video.

Het wordt weer kouder en guurder, dus ben je vaker binnen. Wat is er dan lekkerder om een filmpje of serie te bekijken. Gelukkig is er al genoeg op streamingservices te vinden, maar er komt weer wat bij.

November op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video is nu al een aantal maanden verkrijgbaar in Nederland met een groot aanbod. Zo zie je daar natuurlijk original-series als The Boys en American Gods. Daarnaast biedt het ook grote titels aan als The Joker en de Harry Potter-reeks. Deze maand komt er nog een grote titel aan. Wij zetten de drie belangrijkste op een rijtje en daaronder wat je nog meer kunt verwachten op de streamingdienst.

Jojo Rabbit – 7 november

We beginnen met de grootste titel wat ons betreft: Jojo Rabbit. Deze film sleepte een Oscar in de wacht en won ook nog eens 33 andere prijzen. Deze satirische film op Amazon Prime Video gaat over jongen die in Adolf Hitler een denkbeeldige vriend ziet. Hij ontdekt dat zijn moeder een joods meisje verbergt in hun huis.

Greenland – 13 november

Deze Amazon Prime Video original met Gerard Butler is vanaf 13 november te zien. Wanneer een grote ramp de mensheid dreigt te vernietigen moot Garrity zijn familie binnen vier dagen in veiligheid brengen. Hij wil ze van New York naar een bunker in Groenland brengen. De maatschappij  is echter in Chaos, dus zal het hem lukken?

The Pack – 20 november

We sluiten het lijstje af met een hondenserie. Letterlijk, want deze Amazon Prime Video-serie gaat over honden en hun baasjes. Olympisch kampioen skiën Lindsey Vonn gaat samen met haar hond Lucy en 12 andere baasjes en hun honden de hele wereld over. Daar moeten zij verschillende spellen en uitdagingen doen. Uiteindelijk blijft er één duo over dat 500.000 dollar op hun naam mogen schrijven en 250.000 dollar mogen schenken aan een goed doel.

Verder deze maand op Amazon Prime Video

Last Christmas – 1 november
Mad Men S1-S7 – 1 november
Ici C’Est Paris, 50 Years of Passion – 10 november
Invisible Man – 15 november
The Lighthouse – 15 november
Motherland: Fort Salem – 20 november
Friendsgiving – 25 november
Uncle Frank – 25 november

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dit zijn de nieuwe releases van Amazon Prime Video in november
Sluiten