Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 okt 2019

Je kunt nu Dire Maul beleven in World of Warcraft Classic

Een paar maanden geleden werd World of Warcraft Classic gelanceerd en konden oude tijden opnieuw beleefd worden. In die game kun je nu losgaan met de Dire Maul-dungeon.

Dit is een dungeon die vooral geschikt is voor gamers die een hoog level hebben gehaald en op zoek zijn naar wat uitdaging. Dus trommel je vrienden op en maak de nostalgische trip met veel uitdaging.

Dire Maul in World of Warcraft Classic

Als je aan de slag wilt gaan met de Dire Maul dongeon in World of Warcraft dan moet je afreizen naar Feralas. Als je met de Horde speelt, dan is het verstandig om af te reizen naar Camp Mojache. Vanaf daar moet je naar het westen lopen totdat je bij een weg komt in de High Wilderness en dan ga je naar het noorden. Als de Alliance reis je af naar Feathermoon Stronghold. Vanaf daar ga je naar het oosten en bij de eerder genoemde kruizing ga je weer naar het noorden.

Dire Maul is een dungeon voor vijf spelers met drie verschillende wings. Je moet minimaal level 55 zijn en het is ook nog interessant om als level 60-personage er mee los te gaan. In totaal zijn er 16 verschillende bazen om een kopje kleiner te maken. Ook is er een PvP-arena genaamde The Maul waar je in een free-for-all-modus kunt gaan knokken met je maten. Op die manier kun je weer wat PvP-punten scoren om op die manier bepaalde gear te scoren en daar beter in te worden.

Het enige probleem dat Dire Maul kent, is dat het een end reizen is. Zeker met het ontbreken van het automatische matching-systeem van de latere patches is het echt een kwestie van in de grote steden te zoeken naar medestrijders en dan samen de route afleggen en hopen dat de groep lang bij elkaar blijft.

Wil je meer lezen over World of Warcraft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. En voor meer over de Dire Maul-dungeon kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Je kunt nu Dire Maul beleven in World of Warcraft Classic
Sluiten