Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 11 apr 2022

Discovery+ komt met de meest bizarre datingshow tot nu toe

Datingshows zorgen voor plaatsvervangende schaamte op televisie en daarom zijn ze ontzettend populair. Discovery+ doet er nu een schepje bovenop.

We hebben allemaal weleens gedatet of we doen het nog steeds. Je komt soms in de meest gênante situaties terecht in de hoop om indruk op iemand te maken. Datingshows op televisie zijn daarom erg herkenbaar en het geeft voldoening om te zien dat sommige kandidaten nog stunteliger zijn dan jij. First Dates en Lang Leve de Liefde zitten vol met die klungelige momenten, maar Discovery+ heeft nu echt de meest gênante manier gevonden om op tv te daten.

Discovery+ gaat de jungle in

De nieuwe show op Discovery+ heet Love In The Jungle en dat doet natuurlijk wat alarmbellen rinkelen. Het wordt nog erger als we de beschrijving van de serie lezen. “Dieren in het wild hebben hun paringsrituelen tot in de perfectie ontwikkeld. Door een evolutie van miljoenen jaren weten dieren potentiële paringpartners te imponeren zonder vlotte babbel en afgezaagde openingszinnen. Wat kunnen wij mensen daarvan leren?”

Ja, dat gaat zeker gênante televisie opleveren. Veertien wanhopige singles gaan de jungle van Colombia in om de paringsrituelen van dieren na te bootsen en zo de ideale partner te vinden. De kandidaten mogen daarbij niet praten. Volgens Discovery+ vechten ze als agressieve padden, paraderen ze als flamingo’s en brullen ze als edelherten.

Bizarre beelden en geluid

Natuurlijk klinkt het eigenlijk te idioot voor worden en daarom heeft Discovery+ ervoor gekozen om een commentator met bijdehand commentaar toe te voegen. Hij doet net of de deelnemers echt wilde dieren zijn.

Je bent natuurlijk vast wel benieuwd naar hoe dat er precies uit gaat zien. Gelukkig is er wel een trailer waardoor we alvast een indruk krijgen. We moeten nog wel even wachten voordat de serie op de streamingdienst verschijnt, want de release staat gepland voor 8 mei. Of er echte liefde uitkomt, is natuurlijk te betwijfelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Discovery+ komt met de meest bizarre datingshow tot nu toe
Sluiten