Disney is mogelijk bezig met 3 spin-offs van The Mandalorian

The Mandalorian is een van de populairste series van afgelopen jaar. Geen wonder dat Disney er graag meer van wil.

The Mandalorian is de meest succesvolle original serie van Disney+. Natuurlijk is het logisch want het is de enige original op het platform. Desalniettemin is de Star Wars spin-off echt een heel goede productie die je zeker een keer moet kijken. Ook als je niet van Star Wars houdt is de serie zeer vermakelijk.

The Mandalorian is een succes

Hoewel er slechts pas een seizoen van The Mandalorian is uitgezonden, wordt er nu al gesproken van verschillende spin-offs van de series. Het zijn er zelfs drie waaraan gewerkt zou worden. Het Star Wars-universum is natuurlijk oneindig en er zijn genoeg personages waar je een serie omheen kunt bouwen. Om wie de drie spin-offs gaan is nog helemaal niet bekend. Wel zijn ze alle drie in verschillende stadia.

Lucasfilm zelf heeft nog helemaal niets over eventueel andere Star Wars-series bekendgemaakt. Toch is het nieuws rond eventuele spin-offs niets nieuws. In februari van dit jaar liet Disney’s Bob Iger al weten dat het de ambitie heeft om meerdere spin-offs rondom The Mandalorian te gaan maken. Toch ligt de prioriteit nu op het tweede seizoen van de serie. Die komt waarschijnlijk ergens in oktober en is niet geraakt door de coronacrisis.

De bron van dit nieuws is Corey van Dyke. Hij wist eerder al als eerste te melden dat Disney+ bezig is met de animatieserie Star Wars: The Bad Batch. Later bevestigde Disney het nieuws dat het inderdaad in 2021 met de serie op de proppen komt.

Nog veel meer Star Wars op komst op Disney+

Disney is inmiddels al bezig met drie Star Wars-series die niets met de Mandalorian te maken hebben. Deze gaan respectievelijk over Obi-Wan Kenobi, een spin-off van Rogue One en nog een onbekende van de regisseur van Russian Doll.  In de tussentijd kun je jezelf in ieder geval vermaken met alle Star Wars-content dat al op Disney+ staat.

Reageer op artikel:
Disney is mogelijk bezig met 3 spin-offs van The Mandalorian
Sluiten