Disney lekt helemaal zelf grote Captain Marvel spoiler

Dit jaar hebben we kunnen genieten van redelijk wat Marvel films, zoals Black Panther, Avengers: Infinity War en Venom. Volgend jaar lijkt dat niet te gaan veranderen en als eerste staat de film Captain Marvel op de planning. Captain Marvel zal naar verwachting een grote rol gaan spelen in Avengers: Endgame en we weten al een tijdje dat die rol is weggelegd voor Brie Larson. We weten ook al een tijdje dat Jude Law van de partij zal zijn, maar tot voor kort was het nog de vraag in de huid van welke held/bad guy hij zou gaan kruipen. Het lijkt er nu op dat Disney zelf per ongeluk heeft verklapt welk personage Law zal gaan spelen.

Jude Law als Mar-Vell

Volgens de geruchten zou Law waarschijnlijk de rol van bad guy Yon-Rogg of die van Mar-Vell gaan vertolken. Dankzij een grote “oops” op de Disney site weten we nu dat het Mar-Vell, de Starforce leider, zal gaan worden. Op de site verscheen namelijk een still van de Captain Marvel film, waarin Law te zien was. Als bijbehorende tekst, was de zin “Jude Law as Mar-Vell the leader of Starforce” te lezen.

Captain Marvel Jude Law

Of toch niet?

Disney leek echter al gauw zijn fout te hebben bemerkt en het onderschrift werd snel veranderd naar “leader of Starforce”. We zullen Jude Law dus terugzien in Captain Marvel als de stoere Mar-Vell. Het originele karakter werd gecreëerd door Stan Lee en is al eerder verschenen in verschillende games en televisieseries. Zo kunnen we de man bewonderen in een episode van The Super Hero Squad Show. Volgend jaar verschijnt Mar-Vell voor het eerst ook in een film.

Captain Marvel Jude Law

Naast de still van Mar-Vell, heeft Disney op zijn site nog wat andere beelden van de aankomende film gedeeld om alvast in de stemming te komen. Op 8 maart volgend jaar zal het dan eindelijk zover zijn en kunnen we genieten van de nieuwe Marvel film. Verder is er goed nieuws voor fans van de X-Men en Fantastic Four helden. Marvel zou namelijk sneller dan verwacht de films kunnen produceren.

BGR

Reageer op artikel:
Disney lekt helemaal zelf grote Captain Marvel spoiler
Sluiten