Mark Hofman
Mark Hofman Tech 19 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Disney komt met eerste officiële trailer voor Toy Story 4

In 1996 maakte de wereld voor het eerst kennis met Toy Story. Anno 2019 kunnen we terugkijken en stellen dat deze Pixar-animatie onze jeugd voorgegeven heeft. Het is daarom ook totaal niet gek dat de hype rondom Toy Story 4, die dit jaar in de bioscopen verschijnt, gigantisch is. Gelukkig voor deze mensen (en ons) lanceert Disney vandaag de allereerste trailer. 

Disney komt met eerste Toy Story 4 trailer

Woody, Buzz, Rex en alle ander nostalgische stukken speelgoed keren terug naar de bioscopen. Disney en Pixar brengen dit jaar het vierde deel uit van de, toch wel, legendarische animatie Toy Story. In dit nieuwe verhaal volgen we een gloednieuw avontuur waarbij de groep hun nieuwe vriend Forky uit de problemen moeten redden. En hoe dat verhaal vormgegeven gaat worden kunnen we vandaag, eindelijk, voor het eerst zien.

Disney heeft zojuist de eerste volledige en officiële trailer van Toy Story 4 naar buiten gebracht. Het geeft ons een inkijkje in het vierde deel van deze nostalgische franchise. De eerste beelden tonen onze enge oude poppen, keiharde helden en geweldige vriendschappen. Check de trailer hieronder!

In het begin van de trailer introduceert Woody de nieuwste aanwinst van de groep: Forky. Het is simpelweg een uit de hand gelopen knutselproject van Bonnie, die op een of andere manier haar favoriete speelgoed is geworden. En dat zorgt ervoor dat hij nogal problemen heeft met de rest van de groep.

Dat levert een groot probleem op aangezien Forky zich alles behalve thuisvoelt en terug gaat naar de plek waar hij denkt dat hij thuishoort: het afval. Een nieuw avontuur breekt aan om het nieuwste onderdeel van de groep te redden van de ondergang. Hoe loopt dit af?

Pixar Disney Toy Story 4

De nostalgie spettert vanaf 26 juni 2019 van het witte doek. Toy Story 4 is vanaf die datum te zien in de Nederlandse bioscopen. Ga jij naar de film?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney komt met eerste officiële trailer voor Toy Story 4
Sluiten