Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 15 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Disney onthult eerste trailer van nieuwe seizoen The Mandalorian

Eindelijk is het zover! Disney laat voor het eerst een trailer zien van het tweede seizoen van The Mandalorian.

The Mandalorian was de beste original-serie van het eerste jaar van Disney+. Dat is ook niet zo lastig aangezien het de enige grote serie was die het bedrijf van Mickey Mouse op haar eigen streamingdienst aanbood. Dat doet echter niet af van de kwaliteit, want het zat allemaal super in elkaar. Zowel het verhaal als de graphics zagen er geweldig uit. Wij kijken dan ook met smart naar het tweede seizoen.

Een nieuw seizoen The Mandalorian

Vandaag zien we eindelijk wat we van het nieuwe seizoen van The Mandalorian kunnen verwachten. In de nieuwe trailer zien we naast Mando natuurlijk Baby Yoda. Dat is niet echt bijzonder te noemen aangezien dat de door Pedro Pascal gespeelde huurling er alles aan doet om het schattige groene wezentje naar huis te brengen. Jammer genoeg kan die nog niet praten, anders was naar huis bellen zoals ET doet een stuk makkelijker.

Maar goed, dat zou The Mandalorian natuurlijk wel een stukje saaier maken. Gelukkig is er dus de trailer. Die duurt een goede twee minuten en Disney dropte deze dan ook op al hun social media-kanalen. Door dat Baby Yoda, oftewel de Child over The Force kan beschikken willen genoeg rovers The Child kidnappen. Gelukkig krijgt Mando de hulp van Greef Karga (Carl Weathers) en Cara Dune (Gino Carano). Ook die twee zien we terug in de nieuwe trailer.

Nieuwe gezichten

Naast de bekende personages zien we in de trailer van The Mandalorian een hoop nieuwe gezichten. Natuurlijk zit de video vol met actie, want dat hoort natuurlijk bij een echte Star Wars-productie. In de trailer horen we ook nog een vrouw die zegt dat The Child terug moet naar de Jedi, deze waren vroeger echter ook nog in oorlog met de Mandelorians. We kunnen ons natuurlijk ook nog herinneren dat Han Solo door een Mandalorian mee werd genomen in opdracht van het Keizerrijk.

Om te weten te komen hoe dit allemaal verdergaat moeten we nog even wachten. Het tweede seizoen van The Mandalorian is vanaf 30 oktober te zien op Disney+. Later komt Disney ook nog met een andere Star Wars-serie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney onthult eerste trailer van nieuwe seizoen The Mandalorian
Sluiten