Disney deelt nieuwe Lady And The Tramp trailer

Er zijn dit jaar al drie live-action versies van Disney-klassiekers verschenen, maar eind dit jaar komt daar nog een vierde bij. Het gaat hier om een verfilming van Lady And The Tramp, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 1955.

Waar een er tijdje geleden al een trailer gedeeld werd is er nu nog een promotievideo verschenen, met daarin nieuw beeldmateriaal. Zo wordt er onder andere gehint naar een bekende scene uit het origineel.

Nieuwe trailer voor Lady And The Tramp

Opvallend aan de nieuwe trailer is dat de dieren een stuk meer expressie in hun gezicht lijken te hebben dan bij voorganger Lion King. Dit was voor enkele critici namelijk een groot kritiekpunt.

Een ander noemenswaardig verschil met de Lion King remake is dat Disney voor deze film gebruik heeft gemaakt van echte dieren, die speciaal voor de film zijn getraind. Al zijn ze in sommige scenes wel met de computer bewerkt, bijvoorbeeld om ze te kunnen laten praten.

Acteurs Tessa Thompson, Sam Elliott, Justin Theroux en Benedict Wong zullen de honden van een stem voorzien. Daarnaast zijn er natuurlijk ook enkele menselijke acteurs in de film te zien, die onder andere gespeeld worden door Kiersey Clemons, Thomas Mann, Yvette Nicole Brown, F. Murray Abraham en Ken Jeong. Deze laatste ken je wellicht van enkele komedies, zoals bijvoorbeeld Crazy Rich Asians.

Disney +

Lady And The Tramp gaat uiteraard niet de enige unieke titel zijn die op Disney + zal verschijnen. Er staan namelijk ook enkele nieuwe Star Wars en Marvel series gepland, waaronder The Mandalorian.

Daarnaast zijn er eerder deze week meer dan 600 nieuwe titels aangekondigd die bij de lancering beschikbaar zullen zijn. Een beknopt overzicht (+ een link naar de complete lijst) is hier te vinden.

De laatste nieuwtjes rondom Disney en andere films lees je in ons film en series overzicht.

Reageer op artikel:
Disney deelt nieuwe Lady And The Tramp trailer
Sluiten