Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 13 mrt 2019

Disney: live-action Aladdin trailer verrast vriend en vijand

Disney laat de laatste jaren spontaan een compleet andere kant van zichzelf zien. De producent vertelt zijn verhalen opnieuw, maar dan wel volledig in een live-action jasje. Dit wist de producent voorheen al zeer indrukwekkend te doen, maar de meest recente trailer van Aladdin laat zien dat we nog niets gezien hebben. Disney verrast vriend en vijand met deze bijzondere trailer. 

Disney dropt nieuwe Aladdin trailer

Dat Disney met een live-action versie van Aladdin komt wisten we al eventjes. De hype rondom de film wist vorig jaar aanzienlijk te stijgen, met de eerste beelden als absoluut hoogtepunt. Zeker het feit dat Will Smith de rol van Genie speelt lijkt een van de redenen te zijn voor het enthousiasme. Echter wist een teaser-trailer eerder dit jaar wat roet in het eten te goeien. Will Smith werd als eerste getoond als Genie en de reacties waren verdeeld. Echter denken we dat het publiek na het zien van deze nieuwe trailer, amper nog verdeeld kan zijn.

In de nieuwe trailer, welke afgelopen dinsdag gelanceerd werd, krijgen we nieuwe inzichten in de live-action versie van Aladdin. We zien Aladdin renen door Agrabah, we ontmoeten de mooie princess Jasmine en kunnen we een uitgebreidere blik werpen op Will Smith in de rol van Genie. Uiteraard kennen we het verhaal van Disney allemaal en weten we dat Jafar het geluk van Aladdin als geen ander weg wil jatten. Iets wat ook in de trailer goed voorbij komt.

Check de eerste volledige trailer hieronder.

Aladdin is niet de enige live-action film van Disney in 2019. Zo zien we ook het legendarische The Lion King in een nieuw jasje en kunnen we vanuit een ander perspectief kijken naar Dumbo. Die laatste is als eerste, op 29 maart 2019, te bewonderen. Daarna zullen we Aladdin op 22 mei in volle glorie kunnen zien in de bioscopen. The Lion King zal naar verwachting vanaf 19 juli te zien zijn.

Reageer op artikel:
Disney: live-action Aladdin trailer verrast vriend en vijand
Sluiten