Disney dropt eerste trailer Star Wars serie The Mandalorian

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de wereld werd verrast met het nieuws dat Jon Favreau bezig zou gaan met de Star Wars serie The Mandalorian voor Disney’s aankomende streamingdienst. In april was het eindelijk zover dat we ook daadwerkelijk wat eerste beelden mochten bekijken. En nu Disney+ bijna wordt gelanceerd is het dan tijd voor een eerste trailer.

Sinistere bounty hunter Actie

De eerste trailer van Disney’s The Mandalorian werd onlangs aan hongerige fans getoond tijdens de D23 conferentie in de Walt Disney Studios in Californië. Het filmpje van zo’n anderhalve minuut begint met de lugubere beelden van Stormtrooper helmen, die gespietst zijn op scherpe “stokken” Het doet een beetje denken aan de taferelen die je wel eens in films ziet, die zich in een luguber bos afspelen en waarin de inheemse bevolking er alles aan probeert te doen om buitenstaanders uit een bepaald gebied te weren. Vervolgens gaan we verder naar afgesneden beelden van The Mandalorian en zien we de bountyhunter uiteindelijk in actie in een paar spannende fragmenten. Veel verklapt de trailer niet echt over de verhaallijn van de serie, maar het ziet ernaar uit dat we goede oude Star Wars actie kunnen verwachten met een ietwat sinistere toon.

Disney zet groot in op Star Wars

Tot nu toe was er niet ontzettend veel over de Star Wars serie bekend. Wat we al wel wisten is dat het verhaal een eenzame premiejager volgt (The Mandalorian), die zijn klusjes ergens aan de rand van de melkweg uitvoert. Het verhaal zou zich zo’n vijf jaar na Star Wars: Return of the Jedi afspelen, maar nog wel voor The First Order. Volgens de New York Times zou Disney zo’n 100 miljoen dollar uitgeven om de eerste 10 aflevering te produceren en daarmee zetten ze behoorlijk in op de passie van het Star Wars publiek. Op 12 november zou het in ieder geval zover moeten zijn en zou The Mandalorian te streamen zijn op Disney+.

Onlangs liet Disney ook al weten dat Star Wars fans bij hun nieuwe streamingdienst terecht kunnen voor een Obi-Wan Kenobi serie met niemand minder dan Ewan McGregor.

Techcrunch

Reageer op artikel:
Disney dropt eerste trailer Star Wars serie The Mandalorian
Sluiten