Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 10 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

De Millennium Falcon zit in Google Maps verstopt

Engelsen die regelmatig over de M3 rijden ter hoogte van Longcross zullen zich het vast wel eens hebben afgevraagd: “waarom staan die containers langs de weg zo vreemd opgesteld?” Op de vraag wat er schuilgaat achter die stalen dozen is nu een antwoord. Het is overduidelijk het bekendste ruimteschip uit Star Wars: de Millennium Falcon.

Millennium Falcon verstopt in Google Maps

Dit hilarische fenomeen werd ontdekt door nieuwsgierige fans en dat deden zij zonder gebruik te maken van drones of spionagetactieken. Want wat blijkt? Dankzij Google maps kun je van bovenaf zien wat er schuilgaat achter de containers. Smart thinking! Het is overigens niet zo vreemd dat de Millennium Falcon juist op deze plek gespot is. Aan de andere kant van de snelweg vind je namelijk Longcross Studios. Hier zijn delen van The Last Jedi geschoten.

Nieuwe trilogie

Of het welbekende ruimteschip nog steeds naast de snelweg geparkeerd staat, is nog onbekend. Wat we wel zeker weten is dat de Millennium Falcon niet terug te zien is in Episode X, XI en XII ?. Disney heeft namelijk bekendgemaakt dat de nieuwe trilogie die gaat komen, zich gaat afspelen in een ander deel van het Star Wars-universum.

Gelukkig bestaat er zoiets als LEGO. De Millennium Falcon is namelijk de grootste Lego-set ooit. Met 7541 steentjes ben jij wel even zoet en kun je ‘m altijd in huis bewonderen. Weet wel dat je voor deze LEGO-creatie zo’n 800 euro moet neerleggen. Begin maar alvast met sparen.

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Millennium Falcon zit in Google Maps verstopt
Sluiten