Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 25 feb 2018

Streaming service van Disney gaat Muppets nieuw leven inblazen

Begin februari werd het al duidelijk dat Disney van plan is om oude toppers nieuw leven in te blazen. De streaming service kan een grote concurrent worden voor Netflix, als het goede eigen titels gaat maken en reproduceren. Een van de reproducties zou naar verluidt The Muppets zijn.

Disney gaat voor reboots

Disney gaat naar verwachting een aantal reboots maken voor hun aankomende streaming service. Volgens de Hollywoord Reporter staat ook The Muppets op het lijstje, waarin ‘beroemdheden’ als Kermit en Miss Piggy te zien zijn.

Volgens de bronnen van de Hollywood Reporter kijkt Disney ook naar andere projecten. Tussen die projecten zitten namen die je wellicht ook bekend voorkomen, zoals ‘Honey, I Shrunk the Kids’, ‘Father of the Bride’, ‘The Parent Trap’ en ‘The Mighty Duck’.

Disney

Gerucht na gerucht: we WANT more

De plannen voor reboots van deze producties zijn nog niet bevestigd. Toch gaan draait de geruchtenmolen op volle toeren. Grote kans dus dan een van jouw favoriete Disneyfilms wellicht nieuw leven in wordt geblazen, of zelfs een vervolg krijgt op het nieuwe platform van Disney.

We zullen nog moeten wachten tot de lancering van het platform op de eerste titels die het bedrijf ook daadwerkelijk zelf bevestigt. Dit zal in de herfst van 2019 pas zijn. Als Disney voornamelijk met reboots komt, dan lijkt het er op dat het bedrijf niet zozeer de concurrentie aangaat met Netflix. Het is al wel bekend dat het bedrijf zich voornamelijk zal focussen op kindvriendelijke content. Wil je meer lezen over de plannen van Disney voor hun nieuwe platform? Lees dan hier verder.

NEtflix zit ondertussen ook niet stil. Heb jij Netflix’ nieuwe special ‘The Push’ bijvoorbeeld al gezien? Dit is geen serie of een reality-show, maar een grootschalig psychologisch experiment. Super boeiend, bizar en zeker het kijken waard! Om een tipje van de sluier te geven: een deelnemer wordt in een scenario geplaatst waar een flink aantal acteurs hem proberen te overtuigen dat hij een miljonair moet vermoorden. Lees er hier meer over.

Reageer op artikel:
Streaming service van Disney gaat Muppets nieuw leven inblazen
Sluiten