Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 14 okt 2020

Disney Plus deelt nieuwe trailer van seizoen 2 van The Mandalorian

Nog eventjes en dan kun je eindelijk genieten van het tweede seizoen van The Mandalorian. Disney Plus deelt nu een tweede trailer.

Vorig jaar waren we allemaal in de ban van Disney Plus. De dienst werd toen in Nederland gelanceerd. Een van de hoogtepunten was de release van The Mandalorian. De nieuwe Star Wars-serie wist hoge ogen te gooien bij zowel critici als het grote publiek.

Een nieuw seizoen The Mandalorian

In de serie zien we de avonturen van The Mandalorian. De huurling krijgt de opdracht om The Child te sturen, maar dat loopt allemaal anders dan verwacht. Het gevolg is dat ze weer achternagezeten worden door andere huurlingen die Baby Yoda kidnappen. Er staat een grote beloning op hun hoofd. Gelukkig ontmoet ‘Mando’ ook een aantal bijzondere bondgenoten.

The Mandalorian
Mando en Baby Yoda zijn weer samen. (Afbeelding: Disney)

De serie is al opgenomen voorafgaand aan de coronacrisis. Toch gingen de opnames niet allemaal even goed als we de geruchten moeten geloven. Er gaat volgens bronnen minder ingezoomd worden op Djarin. Dat komt omdat acteur Pedro Pascal, die de Mandalorian speelt, niet tevreden is met zijn rol. Hij heeft tijdens de opnames verschillende keren zijn masker afgezet omdat hij meer met zijn hoofd in beeld wil. Dit tegen het zere been van de makers.

Het gevolg is dat vanaf seizoen drie iemand anders de Mandalorian gaat spelen. Wel zal Pascal de stem in blijven spreken, dat is makkelijk aangezien we niet zien wie er in het pak zit. De acteur ziet deze oplossing ook zitten, aangezien het hem veel minder tijd kost.

Een nieuwe trailer

Maar goed, laten we eerst maar eens naar seizoen 2 kijken. We zien in de nieuwe trailer hoe de jacht op Baby Yoda verdergaat. Ook zien we een hoop nieuwe actie. Eerder zagen we al een andere trailer.

The Mandalorian zal net als het eerste seizoen niet alles in een keer online zetten. Wel kiest het in tegenstelling tot vorig jaar een regulier schema. De eerste aflevering is op vrijdag 30 oktober te zien en de achtste en laatste aflevering op vrijdag 18 december.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney Plus deelt nieuwe trailer van seizoen 2 van The Mandalorian
Sluiten