Disney Plus onthult nieuwe series, offline kijken en hoeveel profielen je kunt aanmaken

Disney’s eigen streamingdienst Disney Plus komt steeds dichterbij. Naast dat er de afgelopen maanden al enkele originals aangekondigd werden, is er dit weekend nog veel meer bekendgemaakt. Zo weten we nu ook hoeveel profielen er aangemaakt kunnen gaan worden en wat acteur Jeff Goldblum aan het platform zal gaan toevoegen.

Disney Plus geeft meer informatie vrij

Het leuke van evenementen als Disney’s D23 Expo is dat je er niet zelf bij hoeft te zijn om ervan te genieten. Zo wordt er tijdens dergelijke beurzen allerlei interessante informatie bekendgemaakt die ook voor niet-bezoekers interessant is.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de nieuwe details rondom Disney Plus. We weten nu onder andere dat gebruikers van het platform zeven profielen kunnen gaan aanmaken. Daarnaast krijgen accounts 4K HDR-beeld ondersteuning, met daarbij Dolby Atmos-geluid.

6 Nieuwe originals

Naast deze technische specificaties is er ook wat meer bekendgemaakt omtrent het aanbod van Disney Plus. Waar we eerder al wisten dat er maar liefst drie Star Wars series naar het platform komen, blijkt er nog meer in de maak te zijn.

Zo gaat er een gehele nieuwe Lizzie McGuire serie komen, met wederom Hilary Duff in de hoofdrol. Ook zal acteur Jeff Goldblum (bekend van Jurassic Park) een eigen Disney Plus project krijgen. Hij gaat namelijk een twaalfdelige reeks voor National Geographic maken:

Tevens zijn er nog 3 extra Marvel series aangekondigd, waaronder She Hulk en Ms. Marvel. Dit terwijl er al meerdere Marvel projecten aangekondigd waren.

Onbeperkt offline kijken

Disney heeft overigens ook laten weten dat gebruikers van Disney Plus onbeperkt films en series kunnen downloaden voor offline gebruik. Mits je de opslagruimte van het apparaat niet overschrijdt, natuurlijk.

Ondanks dat er maar liefst zeven profielen aangemaakt kunnen worden liet directeur Kevin Mayer niet veel los over het delen van accounts. Dit terwijl er eerder berichten verschenen die erop wezen dat het delen van een Disney Plus account waarschijnlijk niet mogelijk zou gaan zijn.

Reageer op artikel:
Disney Plus onthult nieuwe series, offline kijken en hoeveel profielen je kunt aanmaken
Sluiten