Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 11 dec 2020

Disney+ komt met meer duidelijkheid over Hawkeye en Black Widow

Disney+ heeft vannacht, tijdens Investor Day 2020, meer informatie gegeven over twee langverwachte Marvel-titels. Eerder toonde de streamingdienst trailers voor vier verschillende series. 

Het gaat om informatie over de serie waarin het personage Hawkeye centraal staat en de film over Black Widow. Er waren veel vraagtekens rondom de twee titels, maar inmiddels zijn we een stukje wijzer geworden.

Hawkeye volgend jaar naar Disney+

Dat de Hawkeye serie naar Disney+ komt was al even bekend, maar er ontbrak nog enige informatie. Zo was het nog niet helemaal duidelijk wanneer de serie precies te zien zou zijn. Vannacht is duidelijk geworden dat Hawkeye in de herfst van 2021 gaat verschijnen. Jeremy Renner pakt zijn rol als Clint Barton weer op en ook Hailee Steinfeld zal te zien zijn. De serie volgt het verhaal van Hawkeye zoals we die kennen van de comics van Matt Fraction. Deze werden tussen 2012 en 2015 uitgebracht.

Naast de komst van Hawkeye liet Marvel-baas Kevin Feige ook weten wat we nog meer kunnen verwachten. Zo werd er aandacht besteed aan The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Mrs. Marvel en Moon Knight. In de komende maanden zal Disney+ meer informatie geven over deze titels.

Black Widow in de bioscoop

Er zijn best wel wat titels die op Disney+ verschijnen. Een groot aantal van de titels zitten verwerkt in het aanbod van de dienst, maar bepaalde titels zullen alleen als Premium-content aangeboden worden. Voor een bepaald bedrag is het dan mogelijk om de titel aan te schaffen op Disney+. Maar Black Widow, de film met Scarlett Johansson in de hoofdrol, is daar niet een van.

De verwachting was dat Black Widow de bioscooprelease, wegens corona, misschien zou overslaan en direct op Disney+ te zien zou zijn. Vannacht ontkrachte het bedrijf dit gerucht en liet het weten dat Black Widow op 7 mei 2021 gewoon in de bioscoop verschijnt. De film stond voor dit jaar gepland, maar is meerdere keren doorgeschoven. Hierdoor zijn ook titels als Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en The Eternals verschoven.

Naast de Marvel-content kwam Disney ook met een hele waslijst aan nieuwe Star Wars-content. Benieuwd wat we kunnen verwachten? Check dan zeker dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney+ komt met meer duidelijkheid over Hawkeye en Black Widow
Sluiten