Disney+ komt met groot aantal nieuwe titels in januari

Hoewel we nu nog moeten aanschuiven aan het kerstdiner, is de programmering voor januari van Disney+ al bekend. Het is tijd voor Marvel.

December was een bijzondere maand voor Disney+. Er werden een hoop aankondigingen gedaan voor 2021. Daarnaast kwam het tweede seizoen van The Mandalorian tot een einde. Je hoeft in januari echter niet bang te zijn dat je in een zwart gat valt, want er komt een nieuwe grote titel naar Disney+.

WandaVison en nog meer Marvel

We hebben het natuurlijk over WandaVision. Het wordt de eerste Marvel-serie die speciaal voor Disney+ is gemaakt. De serie betekent tegelijkertijd ook de aftrap voor het Marvel Cinematic Universe (MCU) Phase 4. Eindelijk gaan we zien hoe het in het MCU gaat na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame en Spider-Man Far From Home.

De hoofdrollen voor deze nieuwe Marvel Serie zijn voor superhelden Wanda Maximoff en Vision. De twee proberen een ‘normaal leven te leiden, maar ze komen er langzaam achter dat niets is wat het lijkt. Op 15 januari komen de eerste twee aflevering op Disney+.

Voor de Marvel-fans is er nog meer goed nieuws. Op 8 januari komt Disney+ met Marvel Studios Legends. Elke aflevering behandelt een andere personage uit het MCU die wordt voorgesteld. Een handige serie, aangezien doordat er inmiddels zoveel superhelden en schurken in het MCU zijn, waardoor je wellicht niet meer weet wie welke superheld is en waarvoor diegene staat. Deze serie op Disney+ schept duidelijkheid.

Een van de andere hoogtepunten deze maand op Disney+ is Pixar Popcorn. Het zijn eigenlijk korte afleveringen over Pixar-figuren die je snel kunt wegsnacken.

De gehele line-up voor Disney+

1 januari

Making of OUT
700 Sharks
Epic
Great Shark Chow Down
Man vs. Shark
Mega Hammerhead

8 januari

Marvel Studio Legends
The Call of the Wild
Eragon

15 januari

WandaVision
Doctor Dolittle 3

22 januari

Pixar Popcorn
The Book of Life
Drumline
Searching for Amelia
Flicka: Country Pride
Ramona and Beezus

29 januari

Making of Burrow
Ufo Europe: The Untold Stories

Disney+ kost 6,99 euro per maand of 69,99 per jaar en is hier te bestellen.

Reageer op artikel:
Disney+ komt met groot aantal nieuwe titels in januari
Sluiten