Disney Plus komt alwéér met een nieuwe trailer van The Mandalorian

Nog 10 dagen en dan kunnen we eindelijk de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Mandalorian zien. Disney showt nu een nieuwe trailer.

Disney Plus weet de spanning voor een nieuw seizoen van The Mandalorian goed op te bouwen. De afgelopen weken heeft het al twee trailers naar buiten gebracht en vandaag is het tijd voor de derde. We zien ditmaal een aantal bekende gezichten en ook een aantal personages die we nog niet eerder hebben gezien.

Een trailer van The Mandalorian

Disney Plus heeft een goed moment gekozen om The Mandalorian te promoten. Het deed dit tijdens Monday Night Football in de Verenigde Staten. Een moment dat veel mensen naar sport kijken. Het doet dat op ESPN, een zender die ook tot Disney behoort en eveneens on-demand sport aanbiedt, iets wat goed bij de vernieuwde visie van Disney past.

Naast natuurlijk Pedro Pascal als The Mandalorian en de vaste cast van Gina Carano, Carl Weathers en Giancarlo Esposito zijn er ook een aantal gastregisseurs en -acteurs dit seizoen. Zo zullen we onder andere Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Peyton Reed en Robert Rodriguez terugzien.

The Mandalorian is de grootste serie op Disney tot nu toe. In totaal bestaat het tweede seizoen uit acht afleveringen die wekelijks zullen worden uitgezonden. De eerste uitzending is te zien op vrijdag 30 oktober en de laatste op 18 december van het jaar.

Nog meer series op Disney Plus

Aan het einde van dit jaar mogen we nog een bijzondere serie verwachten op Disney Plus. Dan zal eindelijk de eerste Marvel-serie verschijnen. Disney deelde eerder al een trailer van WandaVision. Deze kun je hieronder zien. Ook staat er nog een andere serie op de planning, al is het onbekend wanneer deze door Disney Plus gereleast zal worden. Dat is The Falcon and the Wintersoldier.

Reageer op artikel:
Disney Plus komt alwéér met een nieuwe trailer van The Mandalorian
Sluiten