Disney Plus komt met bundel die Netflix kan overtreffen

De verwachte strijd tussen Netflix en haar aankomende concurrenten komt steeds dichterbij. Vandaar dat alle partijen hun stinkende best doen om met een zo interessant mogelijk aanbod te komen. Het blijkt nu echter dat Disney Plus met een speciale bundel wil gaan komen die in onze ogen waarschijnlijk lastig te overtreffen gaan zijn.

Disney Plus gaat zeer aantrekkelijke bundel aanbieden

Netflix mag dan momenteel nog voorop lopen als het gaat om streamingdiensten, maar Disney Plus kan daar zomaar eens verandering in gaan brengen. De aankomende streaming service gaat namelijk een hoop interessant content bieden, waaronder de nodige titels van Marvel, Star Wars en natuurlijk de oude animatiefilms van Disney zelf.

Star Wars The Mandalorian Disney Plus
Disney+ serie The Mandalorian Bron: Disney

Al kunnen we echter ook genoeg redenen bedenken om toch maar bij Netflix te blijven. De complete Marvel en Disney verzameling bij elkaar hebben is namelijk erg leuk, maar de kans is groot dat je ook weleens behoefte zult hebben aan iets compleet anders. Denk bijvoorbeeld aan spannende horrorfilms of een lekker grove komedie.

Dit soort zaken ontbreken echter op een familievriendelijke streamingdienst zoals Disney Plus die waarschijnlijk gaat worden.

Films en sport content

Vandaar dat Disney hier wat op bedacht heeft. Het bedrijf gaat klanten namelijk de mogelijkheid bieden om een speciale bundel af te sluiten waarbij je naast Disney Plus ook toegang zult krijgen tot Hulu en ESPN+. Dit houdt in dat je niet alleen zult kunnen gaan genieten van Disney, maar ook van sportcontent (ESPN+) en een ruim aanbod aan films (Hulu).

Het mooiste van alles is dat het bovenstaande abonnement slechts 12,99 dollar per maand blijkt te gaan kosten. Dat is evenveel als Netflix in de Verenigde Staten tegenwoordig kost. De dienst blijkt overigens ook in Europa duurder te gaan worden.

Disney Plus prijs

Een los abonnement op Disney Plus zal naar alle waarschijnlijkheid 6,99 dollar per maand gaan kosten, of 70 per jaar. De dienst staat gepland om op 12 november beschikbaar te komen in de Verenigde Staten.

Wanneer Disney Plus in Nederland zal verschijnen is echter nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Disney Plus komt met bundel die Netflix kan overtreffen
Sluiten