Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 11 dec 2020

Marvel deelt trailers voor vier grote nieuwe Disney+-series

Tijdens Investor Day 2020 had Disney maar liefst 52 aankondigingen in petto. Naast het feit dat er maar liefst elf nieuwe Star Wars films en series werden aangekondigd, was er ook veel te vinden voor de Marvel-fans.

Zo deelde Disney+ eindelijk nieuwe trailers voor series waar fans al tijden op zitten te wachten. We kregen o.a. nieuwe beelden van de serie Loki en zagen The Falcon and the Winter Soldier voorbij komen.

Disney+ deelt nieuwe trailer voor Loki

De Loki-serie zit er al heel lang aan te komen, maar details over de serie ontbraken eigenlijk nog allemaal. Zo wisten we natuurlijk dat Tom Hiddleston zijn iconische rol op zou pakken, maar wisten we nog niet wanneer de serie op Disney+ zou verschijnen. Gelukkig is dit vannacht wel bekend geworden en kwam het bedrijf ook met een gloednieuwe trailer. Loki is vanaf mei 2021 te zien op de dienst.

De serie wordt door Disney+ een Crime Thriller genoemd en richt zich op de strijd tussen Loki en de Time Variance Authority. Owen Wilson speelt ook in de serie en duikt zelfs op in de nieuwe trailer die je hieronder kunt bekijken:

The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier moest eigenlijk de eerste grote original serie van Disney+ worden. Helaas werd het project meerdere keren vertraagd en moest Disney+ de releasedatum verschuiven. Uiteraard gooide ook corona roet in het eten en stond de productie een aantal maanden stil. Het project lijkt inmiddels goed te verlopen, want vanaf maart 2021 kunnen we genieten van zes verschillende afleveringen.

De serie The Falcon and the Winter Soldier speelt zich na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame af. Wie de film nog niet gezien heeft moet de ogen even sluiten voor SPOILERS. Steve Rogers heeft zijn rol als Captain America opgegeven en geeft het iconische schild aan Sam Wilson. De man die we kennen als The Falcon. In deze serie zien we waarschijnlijk wat er daarna gebeurt en hoe The Falcon omgaat met de verantwoordelijkheid die bij het schild komt kijken.

Tijdens de Superbowl van dit jaar zagen we een hele korte teaser van de serie, maar verder waren er eigenlijk nog helemaal geen beelden van. Gelukkig heeft Disney+ daar verandering ingebracht door onderstaande trailer naar buiten te brengen.

Disney+ deelt eerste What If…? trailer

What If…? is een heerlijke miniserie die zijn weg naar Disney+ vind. De serie is ontstaan als comic en richt zich op alternatieve universums. Dus wat gebeurt er als Tony Stark de Hulk was geworden of als Steve Rogers zich nooit bij het leger had gevoegd? Verschillende vragen die in deze geanimeerde serie beantwoord worden.

De serie verschijnt in de zomer van 2021 op Disney+ en de eerste trailer is hieronder te bekijken:

Wanadavision

Star Wars fans kunnen hun geluk al meer dan een jaar op met de komst van de eerste original The Mandalorian. Disney+ heeft het plan om nog heel veel meer series te brengen en komt begin volgend jaar dan ook eindelijk met de eerste exclusieve Marvel-serie. Wandavision verschijnt namelijk op 15 januari op de streamingdienst. In de serie krijgen we een hoop rare dingen te zien, maar weten we sowieso dat bekende gezichten Elizabeth Olsen en Paul Bettany bij ons zullen zijn.

We kregen naast de teaser van de SuperBowl ook al eerder een nieuwe trailer te zien. Maar gezien de serie bijna het daglicht ziet komt Disney+ wederom met nieuwe beelden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Marvel deelt trailers voor vier grote nieuwe Disney+-series
Sluiten