Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 15 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Eerste blik op Disney Plus remake van Lady and the Tramp

Disney gaat eind dit jaar haar eigen streamingdienst lanceren en het spreekt voor zich dat ze zoveel mogelijk abonnees willen gaan werven. Dit gaan ze onder andere doen door enkele remakes van oude klassiekers te laten maken, die vervolgens exclusief op de Disney Plus te zien gaan zijn. Een voorbeeld hiervan is een nieuwe versie van Lady and the Tramp.

Nieuwe Lady and the Tramp op cover Disney magazine

Live-action remakes van Disney klassiekers zijn momenteel enorm populair. Naast dat zowel de nieuwe versies van The Lion King als Aladdin het erg goed doen in de bioscoop is er ook eentje aangekondigd die op Disney Plus gaat verschijnen.

We hebben het hier over de remake van Lady and the Tramp, een andere animatieklassieker. Dit project lijkt exclusief gemaakt te zijn voor de aankomende streamingdienst van het bedrijf. Lezers van het magazine Disney 23 krijgen binnenkort al een voorproefje te zien:

De daadwerkelijke film zal op 12 november verschijnen, tegelijkertijd met de release van Disney Plus. De stemmen die hierin te horen zullen zijn komen van onder andere Tessa Thompson, Justin Theroux, Benedict Wong, Janelle Monáe Ashley Jensen, Sam Elliot.

Disney Plus vs Netflix

De meningen over al deze remakes mogen dan sterk verdeelt zijn, maar we zijn er zeker van dat er altijd een grote groep mensen is die ze gaat willen zien. Deze toegenomen belangstelling voor Disney titels zorgt ervoor dat Netflix met Disney Plus een serieuze concurrent in handen gaat hebben.

Alsof al deze potentiële kijkcijferhits nog niet genoeg zijn heeft Disney onlangs ook nog een bundel aangekondigd die voor veel mensen erg interessant zal zijn. Het gaat namelijk mogelijk worden om een combi-abonnement af te sluiten waarmee je naast Disney Plus ook nog eens toegang krijgt tot Hulu en sportzender ESPN+.

Hoe dit precies zit lees je in dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste blik op Disney Plus remake van Lady and the Tramp
Sluiten