Disney Plus komt met ‘She Hulk’ en nog 2 veelbelovende Marvel series

Het afgelopen weekend heeft de D23 Expo weer plaatsgevonden en het zoals verwacht heeft Disney weer een hoop aankondigingen gedaan. Zo weten we onder andere dat er maar liefst drie extra Marvel series naar streamingdienst Disney Plus gaan komen. Hieronder lees je welke dat zijn.

Disney Plus krijgt 3 extra Marvel series

Het zal geen geheim meer zijn dat Disney Plus, de eigen streamingdienst van Disney, later dit jaar beschikbaar zal komen. Gezien het bedrijf al een aantal jaren in het bezit is van Marvel Studios zullen er flink wat superhelden projecten op het aankomende platform verschijnen.

Naast dat er al series rondom Loki, Falcon, Hawkeye en Vision aan zitten te komen heeft Disney dit weekend nog drie series aangekondigd die op Disney Plus zullen gaan verschijnen.

Ms. Marvel

Naast een Captain Marvel blijkt er ook een Ms. Marvel te zijn. Dit is het alter ego van Kamala Khan en zal de eerste Moslim superheld ooit zijn die in een Marvel film of serie te zien is.

Ms Marvel Disney Plus

Het is echter nog niet bekend wie de heldin zal gaan vertolken, maar gezien het personage slechts 16 jaar oud is vermoeden wij dat er voor de Disney Plus serie ook een jonge actrice zal worden gekozen.

Moon Knight

Moon Knight is een personage dat al meer dan 40 jaar in de verhalen van Marvel voorkomt, maar desondanks niet bekend is bij het grote publiek. Hoog tijd om daar verandering te brengen dus. Vandaar dat er een Disney Plus serie omtrent de superheld zal gaan komen.

Moon Knight Disney Plus

Disney Plus heeft echter nog niet bekendgemaakt wie het personage zal gaan spelen. Er werd gespeculeerd over Kit Harington (bekend van zijn rol als Jon Snow in Game of Thrones), maar die blijkt nu echter geen Moon Knight maar ‘Black Knight’ te gaan spelen.

She Hulk

De laatste serie die werd aangekondigd is die rondom She Hulk, een vrouwelijke variant van de bekende groene superheld. Dit personage bestaat al sinds 1980 en had bijna een eigen film gekregen, maar die werd nooit afgerond. Gelukkig is er Disney Plus, die het personage een tweede kans geeft.

She-Hulk Disney Plus

Wanneer het project gaat verschijnen en wie She Hulk zal vertolken is echter nog niet bekend.

Disney Plus

Waar we in eerste instantie dachten dat Disney Plus voorlopig alleen in de Verenigde Staten beschikbaar zou komen blijkt de dienst vanaf 12 november ook gewoon in Nederland beschikbaar te zijn. Meer omtrent dit aankomende platform is hier te lezen.

Reageer op artikel:
Disney Plus komt met ‘She Hulk’ en nog 2 veelbelovende Marvel series
Sluiten