Bezoek nu gratis Disney pretparken met Google Maps

Amerika zit vol met allerlei Disney attractieparken, waarin je de wonderbaarlijke wereld van films en sprookjes kunt beleven. Helaas is het niet om de hoek en zou het ook een behoorlijke smak geld kosten om eerst naar de VS af te reizen en vervolgens entree te betalen bij al de verschillende parken. Gelukkig bestaat er zoiets als Google Maps en onlangs heeft Google ervoor gezorgd dat je ook gewoon vanuit je luie stoel kunt genieten van Disney’s creaties.

Elf Disney attractieparken

Via Google Maps is het sinds kort mogelijk om maar liefst 11 verschillende attractieparken van Disney virtueel te bezoeken. Je kun nu zonder vliegtickets en kaartjes onder andere Disney Magic Kingdom Park, Epcot, Epcot Morocco, Mickey & Minnie’s Houses, Disney Hollywood Studios, The World of Avatar en het Typhoon Water Park bezoeken. Voor iedereen is er wel iets interessants te vinden, of je nou een sprookjeskasteel wilt bezoeken of toch liever de wereld van Guardians of the Galaxy wilt bekijken.

Disney Google Maps

Eerst checken op Google Maps

Natuurlijk is het niet helemaal hetzelfde als daar daadwerkelijk zijn. Zo ervaar je niet de spanning en sensatie van de achtbanen en kun je niet daadwerkelijk gaan shoppen in de winkeltjes (hoewel dat wel een idee is voor Google om te implementeren). Maar aan de de andere kant hoef je ook niet in ellenlange rijen te staan en jezelf vermoeien met urenlang geloop. In ieder geval kun je alvast checken of het wat is, voordat je er geld aan gaat uitgeven.

Disney Google Maps

Een tijdje geleden is Google ook met Nederland bezig geweest en zijn er acht nieuwe locaties toegevoegd aan Google Street view. Nu kun je ook zonder van de bank te komen naar Rotterdam Central afreizen of bijvoorbeeld het Olympisch Stadion verkennen.

Google

Reageer op artikel:
Bezoek nu gratis Disney pretparken met Google Maps
Sluiten