Disney+ showt eerste trailer van Marvel’s WandaVision

Nog even wachten en dan zien we eindelijk de eerste Marvel-series op Disney+. Een daarvan is WandaVision. Nu heeft Disney de eerste trailer gedropt.

Disney+ is nu bijna een jaar online, maar veel exclusieve series zijn nog niet op het platform verschenen. Vorig jaar zagen we The Mandalorian en binnenkort staat het tweede seizoen op het programma. Maar er komt ook snel een andere nieuwe serie aan die zeker interesse wekt. WandaVision wordt de eerste Marvel-serie op het platform.

WandaVision is bijzonder

Het belooft een van de meest rare Marvel-spin-offs te worden tot nu toe. WandaVision gaat over Wanda en The Vison die met elkaar samenwonen. De trailer geeft een soort van jaren ‘60/’70 vibe en lijkt nog het meest iets van een ouderwetse sitcom weg te hebben. Op een etentje met de buren lijkt het echter wat uit de hand te lopen. Hoe lang kan het superheldenkoppel nog in hun rol blijven?

De gebeurtenissen in WandaVision hebben een rol in het Marvel Cinematic Universe Phase 4. Er zijn al verschillende geruchten wat de gevolgen precies zullen zijn. Fans speculeren dat de serie aansluit op Doctor Strange in the Multiverse of Madness en dat Marvel via deze serie het MCU gaat aftrappen. Natuurlijk staat Black Widow nog op het programma, maar deze speelt zich nog af in Phase 3 en heeft dus geen gevolgen voor de volgende fase.

WandaVision krijgt dus een belangrijke rol. Het is de eerste van vermoedelijk veel Marvel-series die op Disney+ gaan verschijnen. Het moet dus als eerste een goede standaard neerzetten. Natuurlijk zijn series voor Marvel niets nieuws. In het verleden verschenen er verschillende op Netflix zoals Jessica Jones, Iron Fist en The Punnisher en zagen we eerder ook al Agents of S.H.I.E.L.D. Die producties waren allemaal erg vermakelijk. Hopelijk kan Disney+ dezelfde lijn voorzetten met haar producties.

Releasedatum

Helaas is de releasedatum voor WandaVision nog altijd onbekend. Het is niet de enige Marvel-serie die hopelijk dit jaar op Disney+ verschijnt. Binnenkort moet ook The Falcon and The Winter Sodier verschijnen op het platform. De serie moest eigenlijk al in augustus uitkomen op Disney+, maar is vertraagd door het coronavirus. Voor 2021 staat alvast Loki op het programma. De serie die natuurlijk onlosmakelijk verbonden is met superheld Thor.

Reageer op artikel:
Disney+ showt eerste trailer van Marvel’s WandaVision
Sluiten