Disney showt trailer van eerstvolgende grote film op Disney+

Disney+ is nu al meer dan een half jaar te zien. Toch klagen sommige kijkers over weinig nieuw aanbod. Nu komt Disney met een nieuwe grote film op haar platform.

Disney heeft vandaag beelden laten zien van The One and Only Ivan. Het is na Artemis Fowl en Hamilton de volgende grote productie die naar de streamingdienst komt en niet eerst naar de bioscoop. De trailer ziet er in ieder geval al goed uit.

The One and Only Ivan op Disney+

Het verhaal gaat over Ivan, een zilver rug gorilla die leert over het leven. Daarbij gaat het niet waarover je vandaan komt maar over de kracht van vriendschap en moed om zaken te kunnen veranderen.

Ivan woont in een winkelcentrum samen met Stella de olifant. Hij heeft een aantal herinneringen aan de tijd in de jungle voordat hij gevangen werd. Als een baby-olifant met de naam Ruby in het winkelcentrum arriveert raakt dat Ivan. Hij vraagt zich daardoor af waar hij vandaan komt en waar hij wil zijn.

Sterren in de film

De Disney-film kent een behoorlijke sterrenkast. Zo speelt Sam Rockwell Ivan, Angelina Jolie Stelle en zijn er ook rollen voor Danny De Vito, Helen Mirren en Bryan Cranston. De film is gebaseerd op het boek The One and Only Ivan dat is geschreven door Katherine Applegate. Het boek wist al verschillende prijzen in de wacht te slepen.

De films die op Disney komen verschillen erg in kwaliteit volgens de kijkers. Hamilton scoorde fantastisch op de streamingdienst. De verfilming van de Musical scoort zelfs een 9 op IMDb. Hoe anders is dat voor Artemis Fowl. Dat lijkt een film die Disney het liefst wil vergeten. Het scoort slechts een 4,1 op IMDb.

Het duurt nog wel eventjes voordat we The One and Only Ivan zien verschijnen op Disney+. Je moet nog een maandje wachten want het streamen van de film begint op 14 augustus. Tot die tijd kun je jezelf vermaken met de onderstaande trailer.

Reageer op artikel:
Disney showt trailer van eerstvolgende grote film op Disney+
Sluiten