Disney tot horror: deze trailers zijn het kijken waard in Week 7 2020

Er wordt weleens gezegd dat er tegenwoordig geen originele films meer gemaakt worden, maar als je kijkt naar de trailers die uitkomen zitten er soms nog best verrassende dingen tussen. Al moeten we wel toegeven dat er deze week ook de nodige remakes vertegenwoordigd zijn, waaronder eentje van Disney.

Mulan (live-action Disney film)

We beginnen deze week met de remakes. De eerste die we voor jullie hebben is Mulan, dat ondanks de kritieken van fans veel goeds beloofd. De meest recente trailer voor deze aankomende live-action Disney film vind je hieronder:

Mulan zal vanaf 26 maart in de Nederlandse bioscoop draaien en waarschijnlijk later dit jaar nog naar Disney+ komen.

Spiral

De tweede ”remake” die we deze week bespreken is echter niet bepaald Disney-achtig. Het gaat hier namelijk om Spiral, dat een soort spin-off op de Saw films is. Gezien er hoofdrollen zijn voor Chris Rock en Samuel L. Jackson hebben wij er wel vertrouwen in.

Spiral is vanaf 15 mei in de Nederlandse bioscoop te zien.

De Marvel series voor Disney+

Als jij een echte fan van Marvel bent dan zal je de onderstaande video waarschijnlijk wel gezien hebben, maar toch vonden we het de moeite waard om deze aankomende Disney+ series nog eens onder de aandacht te brengen. Gezien de films uit het Marvel Cinematic Universe goed uitpakte zijn we benieuwd hoe de series het gaan doen.

The Falcon and the Winter Soldier, de eerste van de drie aankomende Marvel series, staat gepland om in augustus op Disney+ te verschijnen.

The Jesus Rolls

Naast Spiral hebben we nog een spin-off waar Disney zich nooit aan zou wagen. Het gaat hier om The Jesus Rolls, waarin een berucht personage vanuit The Big Lebowski centraal staat. Of het wat gaat worden weten we niet, maar de trailer hint naar een vergezochte – maar vermakelijke – komedie.

Het is nog niet bekend of The Jesus Rolls ook in de Nederlandse bioscopen te zien gaat zijn.

ZeroZeroZero

Naast Netflix en Disney+ blijft ook Amazon Prime Video series maken. Zo verschijnt binnenkort ZeroZeroZero, dat een grootschalige serie over cocaïnehandel gaat worden.

Amazon Prime abonnees kunnen ZeroZeroZero vanaf 6 maart streamen.

Reageer op artikel:
Disney tot horror: deze trailers zijn het kijken waard in Week 7 2020
Sluiten