Disney+ verschuift release Ms. Marvel en dat is slecht nieuws voor fans

Ms. Marvel is een van de grote series die naar Disney+ komt. Helaas voor de fans stelt de streamingdienst de show uit.

We zijn het afgelopen jaar verwend op Disney+ qua Marvel. Zo zagen we eerder het bijzondere WandaVision, het vertrouwde Falcon and the Winter Soldier en Loki die het hele MCU op z’n kop zet. Daarnaast kwam ook Black Widow naar de streamingdienst en is vanaf vrijdag Shang-Chi te zien.

Marvel op Disney+

Natuurlijk zet Disney+ vol in op haar Marvel-series. Het verbindt daarmee de bioscoopfilms met de streamingdienst wat ervoor zorgt dat fans eigenlijk wel een abonnement moeten nemen. Zo zien we vanaf deze maand de nieuwe serie Hawkeye. Aankomend jaar moeten nog een aantal Marvel-series verschijnen. Een daarvan is Ms. Marvel, maar Disney+ komt nu met slecht nieuws over de titel.

Slecht nieuws voor de fans

Eigenlijk hadden we Ms. Marvel ongeveer nu al moeten zien. De serie stond oorspronkelijk op de planning voor het einde van dit jaar, maar daarna verschoof Disney+ de release zonder te zeggen wanneer precies. Je moet nu echter nog langer wachten, want inmiddels heeft de streamingdienst dit opgeschoven naar het vierde kwartaal van 2022. Je denkt waarschijnlijk dat dit betekent dat de serie ergens tussen oktober en december te zien is, maar gelukkig is het ook weer niet zo erg. Het vierde kwartaal voor Disney loopt tussen juli en september 2021. Dat betekent dus dat we ergens rond die tijd Ms. Marvel kunnen verwachten.

Deze topfilm komt sneller dan verwacht naar Disney+

Disney+ Dag

Stiekem hoopten we natuurlijk dat Disney morgen tijdens Disney+ Dag bekend zou maken dat we de serie aan het begin van 2022 konden verwachten, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Hopelijk komt Disney morgen wel met een aantal bijzondere aankondigingen over nieuwe Marvel- en Star Wars-series. Als die er komen, melden we je dat natuurlijk op deze site!

Reageer op artikel:
Disney+ verschuift release Ms. Marvel en dat is slecht nieuws voor fans
Sluiten