Daniel Koster
Daniel Koster Home 17 jul 2016

Dit Basecamp Tiny House is jouw nieuwe favoriete buitenhuis

In Nederland wordt er al flink aan Tiny Houses gesleuteld. Zo zijn de resultaten waar Daniel Venneman mee op de proppen komt prachtig te noemen. Er zijn zelfs al mensen die in deze Tiny Houses wonen! Ook in andere delen van de wereld schieten Tiny Houses als paddenstoelen uit de grond. Het Basecamp Tiny House in Northern Oregon is een favoriet!

Het Basecamp Tiny House is een plaatje

Tina and Luke Orlando zijn de twee creatieve genieën achter het Basecamp Tiny House. Gezamenlijk hebben ze een achtergrond in de bouwkunde. En dat is te zien. Zij kwamen samen met de bouwplannen op de proppen en schakelden vervolgens de bazen van Day Star Homes in om die uit te voeren. Een huis van minder dan twintig vierkante meter dat alles bevat wat hun hartjes begeren is het resultaat. Laten we je een virtuele rondleiding door het huis geven.

Welkom! Kom binnen. Laten we eerst naar rechts gaan. Hier vind je de woonkamer. Deze fijne bank hier kun je trouwens uitklappen en gebruiken als bed. Voor als er logees zijn. Check trouwens even de kasten en kabinetten aan de muren. Die worden gebruikt om alle spullen in op te bergen. Als je nu meeloopt dan kun je zo de keuken inlopen. Deze is volledig uitgerust met zaken als een kookplaat, koelkast en vaatwasser. Zie je? Ook is hier ruimte voor de hond. Vanuit hier kunnen we met de ladder naar de tweede verdieping. Hier vind je de slaapkamer met een heerlijk bed om in te overnachten. Tot slot kunnen we nog één verdieping naar boven. Hier vind je het dakterras. Tijdens de warme zomerdagen kun je hier van het weer genieten. Ook zijn hier een aantal zonnepanelen te vinden die voor de nodige stroom zorgen. En dat was de rondleiding. Bedankt voor je komst hè. Ok, doei!

Reageer op artikel:
Dit Basecamp Tiny House is jouw nieuwe favoriete buitenhuis
Sluiten