Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers Apple 18 nov 2014

Dit bureau is een sieraad voor je werkkamer, en laadt draadloos je devices op

Minimalistische bureaus, we zijn er gek op! Geen afleiding, zodat je je lekker op je werk kunt focussen. Sommige mensen verwarren ‘minimalistisch’ overigens met ‘saai’. Als je dit Katedra-bureau (van ontwerpstudio Desnahemisfera) bekijkt, zie je hoe deze mensen er naast zitten!

 
Het bureau is gemaakt van Kerrock; een materiaal dat is te vergelijken met een composiet aanrechtblad. De Katedra lijkt te steunen op een stapel houtblokken, maar dat is gezichtsbedrog. Het is stiekem een kast met meerdere laden. Gaaf, maar dat is nog niet alles.

 
Het verbindende gedeelte tussen de kastjes en het werkblad bevat een draadloze surface charger van AirCharge. De lader is omringd door LED-lampjes, die langzaam pulseren als de charger op stand-by staat. Tijdens het laden branden de lichten wit en rood, als je device opgeladen is groen.

 
Erg mooi ontwerp; wij zouden er wel raad mee weten! Helaas is de Katedra nog niet te bestellen, hoewel het er op lijkt dat dat niet lang meer zal duren. Informeren naar het bureau kan via de contactpagina van de fabrikant (Donar). De site van Desnahemisfera vind je hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit bureau is een sieraad voor je werkkamer, en laadt draadloos je devices op
Sluiten