Dit is de Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Map

Volgende week krijg je een voorproefje op Blackout, de Battle Royale-modus van Call of Duty: Black Ops 4. Dit door middel van de beta. Deze begint eerst op de PlayStation 4 en een week daarna op de andere platformen. Dan moet je alleen wel nog even de game pre-orderen om er toegang voor te krijgen. Het is voor het eerst in de serie dat men met een Battle Royale-modus komt en wat dat betreft zijn we dan ook reuze benieuwd hoe alles gaat werken. Vandaag weten we in elk geval hoe de map er uit ziet waarop je terecht komt.

De Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Map

Bij de onthulling van de game werd al bekendgemaakt dat klassieke Call of Duty Black Ops-maps als inspiratie gelden. En dat zie je ook terug. Nuketown Island klinkt absoluut het mooist en is een ode aan de kleinste map uit de Call of Duty-reeks, waar je altijd binnen vijf seconden wordt afgeknald. Maar ook dingen als Turbine, Firing Range en Train Stations zijn elementen die we kennen uit de reeks.

Black Ops 4 Blackout

Naast het laten zien van de map, hebben we onlangs ook nog wat andere dingen gehoord over Blackout. Zo zouden zombies hun opwachting gaan maken in de modus. Hoe dat precies gaat werken, dat is alleen nog even afwachten. Verder wisten we al dat je met voertuigen aan de slag kunt gaan. Er zullen er waarschijnlijk een stuk of vier in de beta komen.

Wanneer je op het land vecht, dan heb je de keuze uit een cargo truck en een ATV. Op de zee heb je de Zodiac opblaasboot en daarnaast heb je ook nog een helikopter. Op de ATV na kun je in alle voertuigen met meerdere spelers plaatsnemen. Het zijn alleen wel transportvoertuigen. Verwacht dus niet net zoals in Battlefield dat je met een tank alles opblaast.

Wie de game heeft gepre-ordered op de PlayStation 4 kan aankomende maandag met de beta aan de slag. Op de Xbox One kun je vanaf 14 september los. Black Ops 4 zelf komt overigens op 12 oktober uit. Meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Dit is de Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Map
Sluiten