Gaming 6 feb 2019 Jelle van Es

Dit is de schattigste Nintendo 64 ooit

De release van de Nintendo 64 ligt inmiddels al weer lichtjaren achter ons. Hoewel de spelcomputer minder succesvol was dan bijvoorbeeld de PlayStation, is het een console die ons veel toffe games heeft gegeven. In noem een Super Mario 64, een The Legend of Zelda: Ocarina of Time en natuurlijk de eerste Smash Bros-game. De spelcomputer is vandaag de dag nog redelijk makkelijk tweedehands te scoren, maar dan ziet hij er vaak wel gebruikt uit. Gelukkig kun je als een beetje handig bent dat probleem verhelpen. Dat is precies hetgeen dat deze console-modder heeft gedaan en zonder twijfel de meest schattige Nintendo 64 ooit gemaakt.

De Nintendo 64 shinet er op los

Deze speciale Nintendo 64 is gemaakt door de Duitse consolemodder Mizucat. De artiest had een Nintendo 64 die zo uit een jongenskamer afkomstig lijkt te zijn op de kop getikt. De Nintendo 64 zat vol met Pokémon-stickers en was niet meer van de beste kwaliteit. Het moest een behoorlijk klus zijn om dat alles schoon te maken en vervolgens het geheel te voorzien van een nieuw laagje verf, maar het resultaat is uitstekend.

Nintendo 64 mod

Natuurlijk, het lijkt net alsof er een unicorn op heeft gezeten en het is misschien iets te vrolijk, maar aan de andere kant heeft dat ook wel zo zijn charme. Naast het feit dat de Nintendo 64 er op deze manier fantastisch schattig uit ziet, is het ook tof om te zien dat de maker heeft gekeken of er een compleet geheel van gemaakt kon worden. Zodoende zijn ook de cartridges van de verschillende games van hetzelfde likje verf voorzien.

Nintendo 64 mod

De Nintendo 64 is helaas niet te koop, waardoor je het voor altijd met de plaatjes moet doen. Maar wellciht geeft het wel inspiratie voor andere console-modders om een beetje unicorn-kots in hun designs te verwerken. Heb je liever een toffe mod voor je Nintendo Switch? Check dan dit artikel.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dit is de schattigste Nintendo 64 ooit
Sluiten