Milton Broen
Milton Broen 10 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Dit is misschien wel de mooiste hotelkamer van Europa

Als je een trip naar Finland in het verschiet hebt, zorg dan dat je even een bezoekje brengt aan deze prachtige hotelkamer. Deze kamer is namelijk één van de mooiste kamers van Finland.

Eagles View Suite

Opstaan tijdens de opkomende ochtendzon is in deze kamer werkelijk wonderschoon. Met een uitzicht over een prachtig landschap in de Eagles View Suite in het Iso Syote Hotel is er geen betere nacht en ochtend voor te stellen dan hier. Het hotel in het skiresort biedt je een prachtige ervaring midden tussen de bergen. De suite zit aan de rand van het hotel helemaal bovenaan. Dit geeft je de beste kijk over de natuur. Omdat het plafond van glas is, kun je rustig in slaap vallen onder het genot van het Noorderlicht. De overige kamers in het hotel zijn ook adembenemend en op de begane grond is er een ruimte voor een kampvuur en op de eerste verdieping is er zelfs een jacuzzi aanwezig.

Ook dit hotel is er één om nooit te vergeten

Vorig jaar kregen wij de kans om een nacht in het Juvet Landscape Hotel in Noorwegen door te brengen. En ook dat was meer dan betoverend. Lees hier meer over onze ervaring.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dit is misschien wel de mooiste hotelkamer van Europa
Sluiten