Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 5 juli 2016

Dit klinkt als muziek in de oren: je kunt slapen in de Paradiso in Amsterdam

Toe aan wat muzikale nachtrust? Dan is dit jouw slaapkamer voor één nacht! Je kunt namelijk via Airbnb een overnachting in de Paradiso in Amsterdam winnen. Dit hebben we net bij onze interieurbuddy’s van Roomed gespot. Voor wie Paradiso niet kent: dit is dé bekendste kerk van Amsterdam en wordt door veel mensen als een tweede huiskamer gezien. Maar dan niet voor het zondagsgebed, maar om muziek te ontdekken, te dansen en hun favoriete artiesten te bewonderen. Het geldt voor ons dan ook als dé plek in Nederland om van muziek te genieten. De intieme sfeer en het altijd gemoedelijke doch enthousiaste publiek zorgen ervoor dat iedere artiest het podium van de Paradiso wil beklimmen. Prince, David Bowie, The Rolling Stones, ze stonden er allemaal. En daar kun jij samen met iemand slapen.

Paradiso wordt voor één nacht omgetoverd tot prachtig ‘appartement’

Markeer 31 juli, 10 of 15 augustus maar in je agenda. Die dagen kun jij door de Paradiso worden onthuld. De grote zaal wordt tot slaapkamer omgetoverd en de kleine zaal is je persoonlijke kledingkast. Een badkamer is aanwezig en kun je de dertig toiletten testen op comfort. Neem al je dure spullen maar mee, want je hebt tweehonderd kluisjes tot je beschikking om je spullen op te bergen en zal een privébeveiliger geen ongure types doorlaten. Kosten? 100 piek!

Winnen doe je hier

Helaas maakt niet iedereen kans op deze unieke slaapplaats. Je kunt hier je motivatie achterlaten. Tip: de Paradiso schijnt het te waarderen als ze na negen maanden een geboortekaart ontvangen. Just saying! Het ontbijt is overigens inbegrepen. Verwacht muziek, ballonnen en een voedzame maaltijd. Slaap lekker!

Reageer op artikel:
Dit klinkt als muziek in de oren: je kunt slapen in de Paradiso in Amsterdam
Sluiten