Dit kunnen we van Windows 8.1 verwachten

Microsoft heeft sinds de launch van Windows 8 veel kritiek te verduren gehad en is dan ook al een tijdje hard bezig om een flinke update te ontwikkelen. Gebruikers moeten erg wennen aan de nieuwe interface en de manier van werken die daarbij komt kijken. Vooral met de verdwijning van de thuisknop lijken veel gebruikers moeite te hebben. Dit geldt overigens vooral voor desktop-gebruikers en zal de update Windows 8.1 een hoop goed moeten maken.

Om alvast in de stemming te komen heeft Microsoft een eerste preview van Windows 8.1 online gezet. In deze preview begeleidt Jensen Harris van Microsoft je door de features van het nieuwe systeem heen. Hij begint bij het vernieuwde vergrendelscherm waarop foto’s uit je cloud worden getoond. Gevolgd door kleinere en grotere tegels die we kennen van Windows Phone 8, de gebruiksvriendelijkheid van het applicatie-overzicht, personalisatie van het systeem, de nieuwe zoekfunctie en de mogelijkheid om te multitasken. Check it out!

Op 26 juni zal het besturingssysteem voor het eerst getoond worden aan het grote publiek en is de preview-versie na de presentatie gratis te downloaden en installeren. Het zijn niet alle nieuwe features van de update, maar denken jullie dat er na de presentatie van Windows 8.1 weer positief over Windows 8 zal worden gepraat? Laat het ons hier weten.

Reageer op artikel:
Dit kunnen we van Windows 8.1 verwachten
Sluiten