Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 20 sep 2016

One Minute WANT: Is dit ‘s werelds krachtigste mobiele speaker?

Als er één ding moet kloppen op een fissa is dat… de booze het geluid natuurlijk. Wij willen nog steeds muziek horen tijdens de beleefde voorstelronde. Het geluid (en de muziek) kan een goed feestje dan ook kraken of maken. En omdat we overal een feestje kunnen vieren waren wij op zoek naar een speaker die we naar iedere locatie kunnen nemen. Zonder dat we van stroom afhankelijk zijn. Wij ontdekten de SoundBoks, ‘s werelds krachtigste draagbare speaker ontwikkeld door een aantal heren uit Denemarken. Hoe de SoundsBoks presteert? Ontdek het in onze One Minute WANT:

Meer reviews, reports of vlogs van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Wat is de SoundBoks een baas van een speaker

Bovenstaande video spreekt eigenlijk al boekdelen, maar nog een kleine toevoeging. Het is vooral indrukwekkend hoe zuiver het geluid van deze houten box blijft. Ook wanneer de volumeknop flink wordt opgeschroefd. Kijk, weinig speakers zullen bij maximale volume en bepaalde muziekgenres optimaal presteren. Wanneer je ‘m voluit knalt is een lichte vervorming hoorbaar en trilt de achterplaat rustig op en neer. De Deense ingenieurs hebben dan ook een begrenzer toegevoegd die de speaker automatisch uitzet als ‘ie het gevoel heeft uit elkaar te klappen. Goed bedacht. Je start ‘m vervolgens weer op en de party gaat weer door.

Het is overigens wel écht een speaker die voor outdoor feestjes is bedoeld. Schaf voor binnengebruik een speaker aan die ook écht voor binnengebruik is geoptimaliseerd. Daarnaast moet je over flinke speaker-spierballen beschikken als je het Vondelpark wilt doorkruisen. Portable, yes, maar na een paar tientalen meters beginnen je armspieren al tegen te stribbelen. Oh ja, en als een feestje door de regen in het water schijnt te vallen, blijft de SoundBoks gewoon doorspelen. Gelukkig gaat de batterij ook zestig uur mee. Topsh*t.

Voor 699 euro is de SoundBoks hier te koop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
One Minute WANT: Is dit ‘s werelds krachtigste mobiele speaker?
Sluiten