Dit is volgens Apple’s Tim Cook de douche van de toekomst

Heb je altijd al willen douchen als een miljardair? Tim Cook gaat je een handje helpen. Althans, de Silicon Valley startup Nebia. Die komen met een nieuwe, goedkopere versie van hun Nebia Spa Shower.

Nebia Spa Shower 2.0

Dat was een hypermoderne douche die geatomiseerde waterdruppeltjes gebruikt om water te besparen. Nu werkt de ambitieuze startup samen met Moen, met als resultaat een nieuwe Kickstarter-campagne voor de Nebia Spa Shower 2.0.

We hebben het hier duidelijk niet over een willekeurige naam. Sinds het oprichten in 2014 hebben een aantal grote spelers hun naam verbonden aan Nebia. De ontwerpers van Nebia hebben hiervoor bij bedrijven als Tesla, NASA en Apple gewerkt.

Water besparen

Tim Cook, Eric Schmidt en Y Combinator hebben er geld in geïnvesteerd. De startup beweert dat zijn halo-douchekop je kan besproeien met “miljoenen kleine druppeltjes met tien keer meer oppervlakte dan je gewone douche.”

En dat terwijl er 65 procent meer water mee wordt bespaard. Tot nu toe heeft de eerste douche van de startup meer dan 300 miljoen liter water bespaard. Binnen twee jaar staat de teller op meer dan 3 miljard.

Goedkoper

De Nebia 2.0 is ook nog eens 29 procent warmer dan zijn voorganger, en neemt een van de grootste zorgen van veel potentiële klanten weg: je voelt meer waterdruk.

Consumenten kunnen kiezen tussen een matzwarte en een zilveren uitvoering. De douche gaat 499 dollar kosten, 150 dollar minder dan de eerste. Als je het project nu al steunt op Kickstarter, dan krijg je nog meer korting. Check hier de Kickstarter-pagina. Lekkerder douchen en het milieu een handje helpen? Deal!

Tim Cook douche van de toekomst Tim Cook douche van de toekomst
Reageer op artikel:
Dit is volgens Apple’s Tim Cook de douche van de toekomst
Sluiten