Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 26 mrt 2018

Dit kun je verwachten van Apple’s event van morgen

Morgen is het zover. Dan organiseert Apple een nieuw evenement, waar zij zich gaan richten op de educatieve mogelijkheden van Apple.. Voor de iPhone-gebruikers, geen nood, de kans dat er een nieuwe telefoon wordt aangekondigd en dat je zodoende voor de winkel moet gaan slapen (gebeurt dat nog anno 2018?) is zeer klein. Maar er zijn wel genoeg andere geruchten. Voordat het zover is, is het wat ons betreft een mooi moment om de glazen bol er bij te pakken en te kijken wat Apple voor ons in petto heeft.

Een betaalbare iPad

De iPad is inmiddels niet meer zo populair als dat hij ooit was. De tablet-hype is een klein beetje voorbij. Toch is het fijn om zo’n device in huis te hebben. Zo is het een ideale manier om in bad tv of Netflix te kijken. Daarnaast zien we in het onderwijs dat de tablet een steeds belangrijkere rol in neemt.

Als het Apple lukt om een nieuwe iPad aan te kondigen met een budgetprijs, dan zou het een ideaal extra scherm in het huishouden of een go-to-tablet voor educatieve doeleinden kunnen worden. En het zou dan helemaal fijn zijn als die iPads zouden werken met de Apple Pencil.

Apple event

Nieuwe Macbooks of Macbooks die goedkoper zijn

De verwachting is dat er iets wordt onthuld op het gebied van Macbooks. Daarbij zijn er eigenlijk twee opties die het meest voor de hand liggen. Enerzijds kan men een Macbook Air-prijsverlaging bekendmaken, zodat de instapprijs een stuk lager is. Of een nieuwe generatie aan Macbooks die iets minder dun zijn, maar ook wat betaalbaarder zouden zijn.

Apple event

Airpower

Airpower werd tijdens de onthulling van de iPhone X al benoemd. En sindsdien zijn er al behoorlijk wat geruchten van verschenen. Het is een mat die zowel je iPhone X, je Apple Watch en je Airpods kan opladen, waardoor je minder hoeft te gaan klooien met oordopjes. Hopelijk wordt morgen bekendgemaakt wanneer de Airpower uitkomt en voor welke prijs.

Bovenop deze voor de hand liggende onthullingen, is er natuurlijk altijd de hoop dat er ook een verrassing tussen zit. Krijgen we opeens een compleet nieuwe generatie Macbook Air’s bijvoorbeeld van Apple.

?Lees ook: Plannen rondom tweede en derde generatie Apple AirPods gelekt

Reageer op artikel:
Dit kun je verwachten van Apple’s event van morgen
Sluiten