Dit is wat je allemaal in Super Mario Odyssey kunt doen

Het aftellen is nu echt begonnen. Over minder dan drie weken kunnen we aan de slag met Super Mario Odyssey, de eerste grote driedimensionale Mario-game sinds jaren. In Super Mario Odyssey draait het uiteraard om de goede oude Mario, die het in de game andermaal opneemt tegen Bowser. Laatstgenoemde is namelijk van plan om met Prinses Peach te trouwen en het is aan jou om dat te voorkomen.

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey ligt vanaf 27 oktober in de winkel en er komt ook een speciale Switch-bundel, die zeker de moeite waard is om te overwegen als je nog geen Switch hebt. In Super Mario Odyssey staat Mario er overigens niet alleen voor. Hij wordt bijgestaan door Cappy, die plaats neemt in de welbekende pet van Mario. Cappy heeft de mogelijkheid om de controle over vijanden en objecten te nemen en zodoende zijn er veel manieren hoe je levels kunt voltooien.

Omdat de game bijna uit is, heeft Nintendo een nieuwe trailer vrijgegeven. In deze zogenaamde overview trailer word je getrakteerd op heerlijke vrolijke en kleurrijke beelden uit de game en wordt tussendoor uitgelegd wat er allemaal gaande is. Het is een ideaal voorproefje op de game zelf.

Wil je mee lezen over alles wat er gaande is met de Nintendo Switch? Dan hebben we een handig dossier waarin je alles kunt lezen over de Nintendo Switch.

Reageer op artikel:
Dit is wat je allemaal in Super Mario Odyssey kunt doen
Sluiten