Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 21 mrt 2018

Dit is wat je nodig hebt in je leven: Pokémon-sneakers

Gaat er ooit een moment zijn dat we met zijn allen besluiten onze buik vol te hebben van Pokémon? Ik denk het niet. Het is ruim twintig jaar geleden dat de revolutie met de games en de animatieserie begon en vandaag de dag is de serie nog altijd springlevend.

Sterker nog, mijn eigen kinderen kijken met plezier elke dag naar nieuwe afleveringen op tv (ondanks dat ze dat ook gewoon op Netflix kunnen bekijken) en hebben hun kamers gevuld met Pokémon-attributen.

Gif Anime

Maar ook voor de volwassen liefhebber is er genoeg om uit te kiezen. Wat dat betreft is de samenwerking tussen de Pokémon Company en Fila perfect. Het brengt ons namelijk een serie Pokémon-sneakers!

Pokémon-sneakers aan je voeten

Voordat je gelijk naar de winkel rent of koortsachtig het internet afspeurt, hebben we eerst slecht nieuws. De serie sneakers lijkt vooralsnog exclusief uit te komen in Zuid-Korea, wat betekent dat je waarschijnlijk straks woekerprijzen op eBay kunt verwachten voor de serie. En ze lijken voornamelijk bedoeld te zijn voor kinderen, aangezien je de schoenen met klittenband vastmaakt. Geen idee of je daar als volwassene mee gezien wilt worden.

Pokémon-sneakers
Pokémon-sneakers
Pokémon-sneakers

De serie bestaat uit vijf schoenen. De Pikachu-schoen is het meest duidelijk een Pokémon-schoen. Dat is namelijk de enige schoen waarop het bekende personage op afgebeeld staat. De andere schoenen hebben wel de kleuren en het element van de verschillende Pokémon, maar niet heel duidelijk om welk personage het gaat.

Dat zie je alleen in de zool zelf, waar personages als Charmander, Squirtle, Bulbasaur en Jigglypuff op afgebeeld staan. De schoenen kosten in Zuid-Korea iets van 50 euro, maar als e ze wilt scoren, dan zul je er zoals gezegd meer voor moeten gaan betalen.

De Pikachu-versie is daarbij overigens al uitverkocht in de online store van Fila, dus bij die vis je sowieso achter het net. Wil je iets andere sneakers? Dan is er ook keuze genoeg.

Reageer op artikel:
Dit is wat je nodig hebt in je leven: Pokémon-sneakers
Sluiten