Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 6 mrt 2016

Dit wil je! Je lichaam in een bier spa door vloeibaar goud laten zuiveren

Dat je met een gerust hart bier kunt drinken is al duidelijk. Hier beschrijven wij al diverse studies die aantonen dat bier drinken gezond is én de kleine bierbrouwerijen schieten als paddestoelen uit de grond. Wij benadrukken uiteraard wel dat je met mate moet drinken. Anyway, bier blijkt niet alleen als dorstlesser populair te zijn. In Tsjechië bezoeken de mensen massaal de zogenoemde bier spa.

Geen wetenschappelijk bewijs, het gaat vooral om de ontpanning

We weten dat je van een overheerlijk koud biertje kunt genieten, dus waarom zou je ook niet van een bier spa kunnen genieten? Claims die benadrukken dat wanneer je bier op je huid smeert het ook daadwerkelijk goed voor je huid is zijn er niet. Maar badderen in dit vloeibare goud klinkt best aantrekkelijk. Ten eerste kun je te allen tijde een fris biertje tappen. En het draait natuurlijk niet alleen om een baddersessie. Je body wordt in kruiden en hop gewrapped en worden je voeten heerlijk met hop- en moutolie gemasseerd.

Niet alleen in Tsjechië

Alhoewel je meerdere bier spa’s in Tsjechië kunt vinden (ook in Praag) komen er wereldwijd steeds meer bier spa’s bij. Ook in Duitsland, Oostenrijk en in Amerika vind je zo’n ontspanningsplek. Hier vind je meer informatie over een zestal bier spa’s, want ooit een keer chillen in een bier spa, dat wil je!

Reageer op artikel:
Dit wil je! Je lichaam in een bier spa door vloeibaar goud laten zuiveren
Sluiten